Reclamă

Facturile la energia electrică sunt din ce în ce mai mari, așa că românii sunt nevoiți să scoată bani grei din buzunar. Tot mai mulți oameni se gândesc la metode prin care să facă economie la curentul electric, însă abia își dau seama cum să facă asta. Iată ce trebuie să faci pentru ca facturile tale să fie vizibil mai mici. 

Metoda prin care poți reduce consumul la energia electrică

Ei bine, dacă vrei să te bucuri de câteva economii și să ai facturi mai mici la curent, trebuie să ai în vedere un lucru foarte important. Tot ce trebuie să faci este să scoți televizorul din priză atunci când nu îl folosești. Vei vedea cu siguranță un consum mai mic al curentului electric!

 Ce trebuie să faci pentru a nu mai consuma energie electrică. Factura ta la curent va fi vizibil mai mică!
Pixabay

Alte metode prin care poți reduce facturile la curent

„Unul dintre exemple se află aici: cuptorul cu microunde aduce un consum mediu de 3,4 kWh, ceea ce înseamnă 34 kW lunar. La fel, lucrurile pot fi calculate și la o mașină de spălat rufe, care în medie aduce un consum de 2 kW pe oră. Per total, la o utilizare de 20 de spălări pe un program normal ne poate aduce într-o lună un consum de 40 kW.”, a spus Rădan, potrivit Digi24.

Trebuie să știi și că aerul condiționat are un consum de 3,4 kW pe oră. Dacă acesta funcționează 10 ore pe lună, va consuma în mod cert 34 kW. În plus, cuptorul electric consumă la fel de mult pe lună, iar o mașină de spălat undeva la 40 kW/ lună.

Specialiștii recomandă achiziționarea unor becuri economice pentru a reduce considerabil consumul de energie electrică. Acestea sunt eficiente energetic. Renunță, de asemenea și la obiceiul de a lăsa becurile aprinse în camerele pe care nu le utilizezi.


Reclamă

Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro