Reclamă

Cu siguranță nu mai știai de această manea, dar noi o aducem în atenția dumneavoastră. Stilurile muzicale s-au schimbat de-a lungul anilor și totul sună mult mai diferit. Piesa „Înghețată, înghețată” a făcut furori în urmă cu peste un deceniu de la lansare.

Kalibra a fost una dintre artistele îndrăgite în urmă cu 15 ani. Piesa sa „Înghețată, înghețată” răsuna peste tot și era ascultată de mulți români. Să nu uităm de petrecerile care erau în toi, iar piesele vremii nu lipseau de la casetofoane sau de la radio.

Melodia este dedicată verii, mai ales că atunci este timpul pentru cel mai răcoros desert pe care îl consumăm. Versurile sunt unele de iubire combinate cu puțin amuzament, iar clipul este filmat pe un vas în mișcare și nu numai. Videoclipul piesei „Înghețată, înghețată” o are în prim plan pe artista Kalibra îmbrăcată destul de sumar.

Aceasta poartă un costum de baie verde neon și este acoperită de o rochie tip plasă formată din două piese. Ea dansează pe ritmurile piesei pe care o și interpretează și se joacă mult cu părul ei. Cadrele sunt filmate la mare, iar sezonul estival, a fost perfect pentru lansare.

Blondina reușea să sucească mințile bărbaților la acea vreme prin talentul său, dar și pentru ipostazele în care se arăta. Piesa încă este fredonată de mulți români care își amintesc cu nostalgie de acele vremuri, dat fiind faptul că totul s-a schimbat în industria muzicală.

@melodiivechi32 Răspunde lui @petrea.andreea #fy ♬ sunet original – melodia vechi de neuitat

 

„Hai iubire cu mine să mâncăm o înghețată. A mea să fie cu căpșuni, a ta cu ciocolată. Am să te las să muști sin înghețata mea. Spune-mi, iubire, ce dulce-i dragostea. Înghețată, înghețată cu căpșuni și ciocolată, cu frișcă și un sărut, atât vreau, nimic mai mult.”, este refrenul piesei „Înghețată, înghețată.”


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro