Este posibil ca restaurantele să nu servească mâncăruri sănătoase pe care le primim acasă.
Dar când vine vorba de gust, chiar și cei mai buni bucătari de casă nu se potrivesc cu consistența și deliciul restaurantului. Care este motivul din spatele ei? Cum de acele aripioare arată și au un gust mai ispititor decât mâncarea obișnuită?
Experiența joacă un rol important
Acasă, meniul este rotit în mod constant, iar articolele se schimbă în fiecare zi, ceea ce duce la gusturi variate ale acelorași feluri de mâncare. În restaurante, mâncărurile de semnătură sunt zilnice în meniu. Deci, obiceiul pur de a face același fel de mâncare din nou și din nou duce treptat la perfecțiune și consistență în gust.
Utilizarea gratuită a uleiului și a condimentelor
În timp ce mâncarea de casă este gătită la un buget redus. Și are grijă, de asemenea, de preferințele dietetice ale membrilor familiei. Folosind astfel mai puțin ulei, sare și condimente, ceea ce afectează gustul, concentrarea alimentelor în restaurantele de gust. Și, prin urmare, cantitatea de ulei și condimentele nu sunt raționale.
Concentrați-vă pe detalii
Fie că gătesc un curry sau ceva și mai exotic, restaurantele acordă o atenție deosebită nu doar ingredientelor. Ci și modului în care sunt utilizate. De exemplu, folosirea untului moale atunci când rețeta o cere sau a zahărului brun când este necesar sau măsurarea temperaturii curry-ului cu un termometru. Care de obicei nu este plauzibil acasă, pot fi motivele pentru un gust mai rafinat în mâncarea de restaurant.
Echipament special
Bucătăria hotelului este dotată cu echipamente de ultimă generație. Ceea ce face gătitul mai ușor și mai precis. Acest lucru afectează în cele din urmă rezultatul final.
De ce unii oameni gătesc mâncare bună, iar alții nu atât de bună? Este din cauza cunoașterii tehnicii potrivite și a răbdării în timpul procesului. De exemplu, adăugarea ingredientelor în ordinea corectă are mult de-a face cu rezultatul final. Dacă se adauga ceapa spre final, aceasta va ramane cruda si daca se adauga condimente la inceput isi vor pierde aroma. Bucătarii cunosc această tehnică și nu e de mirare că mâncarea lor este mai gustoasă.