Pe data de 29 septembrie, Albert, un băiețel de aproape cinci anișori, a murit înecat în piscina din curtea casei.

Camelia, mama copilului, nu a suportat vestea, așa că la câteva ore mai târziu s-a sinucis. Cei doi au fost înmormântați în același cavou, astăzi. 

Zeci de persoane s-au dus la casa în care locuiau cei doi pentru a aduce un ultim omagiu femeii de 34 de ani și băiețelului de patru ani și zece luni. 

Pe 29 septembrie, Albert, un băiețel de patru ani și zece luni, a căzut în piscina din curtea casei. În același timp, mama sa, Cami, făcea curățenie în casă și nu a băgat de seamă că băiețelul lipsește. Când l-a găsit, femeia a început să țipe și să ceară ajutorul vecinilor. O vecină a sunat la 112. În ciuda eforturilor medicilor, care l-au resuscitat pe băiat aproape o oră și jumătate, copilul nu a supraviețuit. 

Tragedie totală în Dâmbovița

Camelia nu a putut suporta această veste, așa că a fugit în pădure. A fost căutată timp de șase ore de polițiști, jandarmi, pompieri și localnici. Când a fost găsită, Camelia era decedată. Ea s-a spânzurat de un copac dintr-o pădure aflată în apropierea locuinței, în Găești, Dâmbovița. 

Nu o să îți vină să crezi! Cum au încercat unii să profite de tragedia din Dâmbovița: Familia Cameliei a făcut apel!

Deși este o tragedie uriașă, există oameni care au încercat să profite de pe urma acesteia. Mai exact, anumiți oameni au încercat să obțină bani, sub pretextul că ar fi nevoie de bani pentru înmormântare. 

„Se aude un zvon că sunt persoane (escrocii) că ar umbla cu urne și poza mamei si copilului decedați, cer să doneze lumea bani pentru familie. NU DONATI!! NU AM CERUT!!”, este mesajul transmis de familie.