Reclamă

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au plecat într-o escapadă romantică departe de România. Cei doi au făcut un picnic într-o priveliște de vis și au împărtășit cu prietenii din mediul online. 

Chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și preferă să rămână cât mai discreți cu relația lor. Cei doi sunt persoane publice, dar preferă ca multe momente să le petreacă doar ei și să se bucure unul de celălalt.

Recent, au plecat într-o escapadă romantică de câteva zile într-un loc de poveste. Îmbrăcați lejer, la malul mării, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au făcut un picnic pe cinste. Locația este Spetses, o insulă în apropiere de Grecia cu peisaje superbe.

„Picnicul ideal, mare sărata, apa plată, brânză și ce o mai da Dumnezeu.”, a scris Cătălin Scărlătescu pe Instagram.

Cătălin Scărlătescu: „Nu îmi place să îmi duc viața privată la televizor.”

Viața personală a lui Cătălin Scărlătescu a fost intens discutată până la vârsta de 49 de ani. Acesta preferă să fie discret cu femeile din viața sa. Doina Teodoroiu este actuala parteneră, iar cheful radiază de fericire lângă ea. Cei doi se completează unul pe celălalt, deși diferența de vârstă este de 17 ani, ei nici nu bagă de seamă.

„Sunt un om normal. Mă țin și eu cu fetele de mână, le mai și sărut, chiar și pe stradă, am și eu iubită, că nu pot să stau singur cuc. De fiecare dată e ceva serios, că nu duci o chestie neserioasă în casă.

Nu e de foarte mult timp, hai să nu intrăm în cifre. La relații nu am fost bun niciodată, când văd ceva care nu este în regulă, am dispărut. Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat, nu îmi place să îmi duc viața privată și personală la televizor.”, a spus Cătălin Scărlătescu pentru Antena Stars.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro