Latifundiarul din Pipera a fost oprit, în trafic, de către autorități. Gigi Becali se afla chiar în fața sediului de la Guvernul României. Patronul de la FCSB a fost reținut de polițiștii rutieri. Iată care a fost motivul legitimării.

De ce a fost oprit Gigi Becali

Este celebru și se numără printre cei mai cunoscuți oameni de afaceri de la noi din țară. Cu atât mai mult, Gigi Becali este unul dintre cei mai mari, dar și cei mai vechi patroni ai unui mare club sportiv din România. Pentru că este deseori preocupat de fotbaliștii săi, Latifundiarul din Pipera intră deseori în vizorul camerelor de filmat.

Tocmai de aceea este obișnuit cu notorietatea și luminile reflectoarelor. Acesta nu se sfiește niciodată să le vorbească jurnaliștilor atunci când în fața sa se deschide o cameră de filmat, indiferent de situație.

Recent, omul de afaceri a fost legitimat de polițiști, tocmai în centrul Capitalei. Acesta se afla în Piața Victoriei, la câteva ore după ce George Simion, liderul AUR, a fost săltat de jandarmi în același loc.

Marele patron de la FCSB a fost oprit și legitimat de către autoritățile de la Poliția Rutieră. De această dată, toată acțiunea s-a bazat pe un simplu control de rutină.

Gigi Becali, probleme cu polițiștii rutieri. Patronul de la FCSB a fost legitimat
Arhivă presă

Ce deține Latifundiarul din Pipera sub palat

Palatul lui Gigi Becali ascunde un secret pe care puțini îl cunosc. Înainte de a deveni reședința patronului de la FCSB, locuința a fost posesia familiei Manu.

Se zvonește că s-ar fi construit un tunel secret, chiar sub locuință. Există două sinteze ale construcției de sub vilă. Prima ar fi faptul că tunelul ar putea face legătura cu actualul sediu al Ministerului de Externe. Însă, cea de-a doua spune că misteriosul tunel ar duce în curtea Partidului Democrat, sediu care multă vreme a fost al Comitetului Central al PCR.