De ceva timp, Bianca Pop părea că și-a găsit liniștea și chiar s-a așezat la casa ei.

De trei luni fosta ispită este plecată în Spania, acolo unde locuiește alături de iubitul ei George Tomaziu. Relația celor doi părea că merge foarte bine, se vorbea despre sarcină, despre nuntă. Însă, se pare că lucrurile nu sunt așa roz, iar Bianca Pop a fost bătută de alesul ei. Ce s-a întâmplat cu ispita?

Recent, Bianca Pop spunea că și-a găsit fericirea și duce o viață bună și liniștită în Spania. Aceasta a anunțat că este însărcinată și că urmează să se căsătorească. Însă, sarcina a pierdut-o, nunta s-a amânat, iar acum pare că nici relația nu mai merge așa bine. Fosta ispită a declarat că a fost bătută de iubitul ei, fapt ce a pus-o la pământ.

„Se întâmplă, relațiile nu sunt perfecte. Știu că îl iubesc, știu că îmi doresc o familie. Și știu că nu merit să trec prin ceea ce trec. Sunt foarte tristă și foarte supărată! Nu am cuvinte să spun. Știu că sufăr foarte mult, dar știu că este un om foarte bun.

Este adevărat că m-a lovit. Nu am depus nicio plângere, pentru că eu nu vreau să fac rău. Este foarte ușor să faci rău. Dar eu nu fac rău. Eu dacă mă răzbun, mă răzbun altfel. Dacă cineva mă jignește sau mă lovește, eu pot să iert. Știu că Dumnezeu le vede pe toate și le judecă.”, a declarat Bianca Pop, la Antena Stars.

(CITEȘTE ȘI: Bianca Pop trece prin momente grele! Fosta ispită a pierdut sarcina și a amânat și nunta. „Am rămas așa fără cuvinte…”)

Social Media

„Nu merit să fiu lovită…”

Deși a fost bătută de iubit și suferă, Bianca Pop nu s-a despărțit totuși de acesta. S-a gândit să se întoarcă în România și să uite de el, însă nu poate. Bruneta este dezamăgită de tot ce s-a întâmplat, dar încearcă să treacă peste. Aceasta speră că totul se va rezolva și lucrurile o să fie iar frumoase. Își dorește o viață liniștită, fără asemenea incidente.

„Cel mai mult mă doare că am fost lovită, atât. Totul a început pentru că am vorbit cu fratele meu și i-am spus cum este George. Pentru atât, nu a existat altceva, nu am vorbit cu nimeni. M-am gândit să plec de acasă. Dar eu sunt genul de om care iartă. I-am spus și mamei ce mi se întâmplă. E vina mea că am iertat, dar a fost un om bun în viața mea.

Vreau să mă întorc în România. Momentan nu ne-am despărțit. Am vorbit cu el frumos și i-am spus că nu este ok ce se întâmplă. Că nu merit asta. Suferința mea cea mai mare este că nu am tată și nu merit să fiu lovită, umilită și jignită de nimeni. Vreau să am o viață liniștită, atât!”, a mai spus Bianca Pop.