Alexandru Arșinel s-a stins din viață seara trecută, la vârsta de 83 de ani.

În ultima perioadă, actorul s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Anunțul decesului a întristat multă lume, iar numeroase vedeta și-au luat adio de la acesta. Printre cei care a vorbit despre actor s-a numărat și Dan Negru. Prezentatorul tv spune că îi datorează multe lui Alexandru Arșinel, el fiind cel care i-a adus porecla de „Regele audiențelor”.

Dan Negru s-a numărat printre cei care de-a lungul timpului a avut o relație apropiată cu Alexandru Arșinel. Acesta nu a lipsit din nici un format prezentat de Dan Negru și mereu i-au adus audiențe record. Vedeta Kanal D spune că datorită lui Alexandru Arșinel și a celor asemenea lui a primit porecla de „Regele audiențelor”. De fiecare dată când actorii mari pășeau într-un platou de televiziune adunau publicul în fața televizoarelor.

„Alexandru Arșinel era garantul audiențelor mari de televiziune. Porecla mea de «Regele audiențelor» i se datorează în mare parte lui. Sau mai bine spus în totalitate i se datorează lui, Stelei Popescu, lui Florin Piersic. Sunt oameni care au construit Golden Age-ul televiziunilor din România. Eu am avut norocul ca în acești ultimi 20 de ani să fiu omul care le-a deschis ușa în televiziune. Ei sunt cei care îți generau cifre mari de audiență.

În ultimii 25 de ani, nu îmi amintesc să existe vreun singur format de televiziune în care Alexandru Arșinel să nu fi fost printre invitații mei. Deci nu am avut nici măcar un singur format de emisiune fără Alexandru Arșinel.”, a declarat Dan Negru, potrivit WOWbiz.ro.

(CITEȘTE ȘI: Ce avere a lăsat în urmă Alexandru Arșinel! Era unul dintre actorii cu cele mai mari venituri din România)

Nu te așteptai! Cum a primit Dan Negru porecla de „Regele audiențelor”. Totul i se datorează lui Alexandru Arșinel
Social media

„A ajutat mult televiziunea”

Dan Negru a mai spus că Alexandru Arșinel și cei asemenea lui la fiecare apariție pe micul ecran creșteau audiențele. Publicul îi iubea și toată atenția era concentrată asupra lor. Orice apariție televizată a acestora stârnea interesul și ținea publicul lipit de televizoare.

„Alexandru Arșinel era un om care ajuta mult televiziunea. Televiziunea nu a construit un Arșinel, o clona a lui Arșinel Jr. Nici pe un Piersic nu-l poate înlocui televiziunea. Nici Stela Popescu la ora asta nu poate fi înlocuită. Oamenii aceștia au prins televiziunea în vârful audiențelor. Când lumea se uita la televizor și au dispărut odată cu dispariția ideii de televiziune și cu dezvoltarea online-ului.

Ei au crescut odată cu zona de televiziune și au dispărut odată cu televiziunea. Exact ca Regina Elisabeta. Și ea s-a născut când a apărut televiziunea și a murit acum când televiziunea e pe ducă. Nu e vorba că moare, dar televiziunea nu mai e ce a fost.”, a mai spus Dan Negru.