Ana Morodan este una dintre cele mai excentrice prezențe din spațiul monden autohton. Vedeta este foarte sinceră și nu se ferește să se afișeze fără mască în mediul online. Fanii ei sunt mereu însetați să afle mai multe din viața vedetei, așa că planul amoros este mereu un subiect picant.

CITEȘTE ȘI Momentul adevărului! Care este actualul status sentimental al Anei Morodan VIDEO

Nu mai este niciun secret faptul că Ana Morodan este o femeie foarte puternică. Vedetei i-a plăcut mereu să fie independentă, din toate punctele de vedere și a luptat pentru asta. „Contesa digitală” a reușit să se afirme într-o lume dominată de bărbați și este cât se poate de mândră de performanțele ei.

Cei care lucrează cu Ana au numai cuvinte de laudă la adresa ei. Influencera este o profesionistă prin definiție, iar cei care vor să fie în preajma ei trebuie să o convingă că merită asta. Acest principiu nu se aplică doar la echipa de la muncă, ci și în cazul partenerilor.

Ana Morodan se teme că va rămâne singură. Ce pretenții are „Contesa digitală” de la partenerul ei
Social media

Ana Morodan nu pică în plasa farmecelor bărbaților atât de ușor

Ana Morodan nu este deloc o femeie ușor de mulțumit, mai ales când vine vorba de bărbații care trec prin viața ei. Fiind o femeie atât de puternică, partenerilor ei le este destul de greu să se acomodeze și să accepte că ea este cea care face legea în cuplu.

La un moment dat, Ana Morodan a recunoscut că a avut două relații în același timp. Vedeta a făcut în așa fel încât niciunul dintre parteneri nu a știut de existența celuilalt. Acum, pe „Contesa digitală” o macină o altă problemă și anume, teama de a rămâne singură.

Pe cât de pretențioasă este atunci când vine vorba de bărbați, Ana Morodan pare că s-a împăcat cu ideea că nu mulți bărbați ar rezista lângă ea. Vedeta nu este supărată din acest motiv, ci, din contră. „Contesa digitală” își asumă totul și nu are decât să se bucure de viață.

@antenaplay.ro Noile episoade REAlă by Ana Morodan sunt disponibile în AntenaPLAY ✨️ #anamorodan #antenaplay #foryouromania #foryoupageromania #tiktok ♬ original sound – AntenaPLAY.ro