Anastasia Soare nu mai are nevoie de prezentări și când spunem asta, ne referim inclusiv pe plan internațional.

Românca este cunoscută până la Hollywood, acolo unde cele mai mari vedete s-au lăsat pe mâna ei. Poreclită și „regina sprâncenelor”, Anastasia a demonstrat că nimic nu este imposibil, dacă îți dorești cu adevărat.

CITEȘTE ȘI Averea impresionantă a Anastasiei Soare! „Regina Sprâncenelor” conduce o afacere de succes în toată lumea. Este ireal cât are în conturi

Anastasia Soare poate spune că trăiește visul american. Vedeta este plecată de o viață în Statele Unite ale Americii, acolo unde a pus bazele unui imperiu. Când a plecat din România, aceasta nici nu visa că o va aștepta un succes fulminat. Plecată cu alte așteptări peste hotare, destinul avea să aibă alte planuri cu „regina sprâncenelor”.

Anastasia are un talent uimitor în ceea ce privește pensarea și stilizare sprâncenelor. Chiar dacă nu îi stă în fire să se laude, portofoliul ei de clienți vorbește de la sine. Românca noastră a reușit să aibă la ea în salon cele mai mari nume din lumea mondenă de peste Ocean. Jennifer Lopez este clienta ei fidelă și pare că nu va renunța prea curând la serviciile Anastasiei.

Cum a ajuns Anastasia Soare să aibă succes în America. Românca a făcut sacrificii greu de imaginat
Business Magazin

Anastasia Soare a muncit constant pentru visul ei

Deși poate părea simplu din exterior, româncei nu i-a fost deloc ușor să se adapteze la viața din Statele Unite ale Americii. Ceea ce a ajutat-o cel mai mult a fost determinarea și curajul de a merge pe un drum nebătătorit și de a începe un nou capitol.

Acum, Anastasia Soare este pe culmile succesului, iar afacerea ei s-a dezvoltat enorm. Românca s-a extins și în domeniul makeup-ului, iar produsele ei se vând ca pâinea caldă. Totuși, privind retrospectiv, vedeta poate spune că a făcut o serie de sacrificii care au adus-o în punctul de azi.

Momentan, Anastia se bucură de tot ceea ce a construit și este mândră că a putut face din pasiunea ei o sursă de venit extraordinară.

„Am vrut să fiu cea mai bună în ceea ce am făcut. Am lucrat foarte intens, am stat foarte focusată. Am fost foarte determinată să-mi ating scopul meu de a fi cea mai bună.”

@alexdobreanu #anastasiabeverlyhills #anastasiasoare #power #bussiness #5pasidebine #workhard #foryou #fyp ♬ original sound – Alex Dobreanu