Levi Elekes este unul dintre exemplele de urmat pentru noua generație. Tânărul este prezent în domeniul antreprenorial de mai bine de cinci ani, timp în care s-a dezvoltat pe toate planurile. Multă lume a avut ocazia să-l cunoască acum, de când este într-o relație cu Mira. În schimb, povestea lui este mult mai complexă de atât.

CITEȘTE ȘI Mira, roșie de furie. Levi Elekes, iubitul artistei, asaltat de trei domnișoare în văzul tuturor

Levi Elekes a fost anul acesta pe buzele tuturor. Din băiatul care stătea în umbră și lucra cu și pentru cei mai mari artiști, acesta a pășit direct în lumina reflectoarelor. Asta i se datorează Mirei, artista care este într-o relație cu Elekes de un an. Cei doi s-au afișat timid în public, iar acum, par suflete pereche.

Chiar dacă sunt de nedespărțit, atunci când vine vorba de munca, porumbeii au reguli foarte stricte. Atât Mira, cât și Levi se implică trup și suflet în tot ceea ce ține de partea profesională. Nu mai este niciun secret faptul că iubitul artistei muncește peste 10 ore pe zi și că este extrem de focusat în această direcție.

Care este cel mai mare viciu al lui Levi Elekes. Iubitul Mirei nu s-a ferit să recunoască
Instagram

Levi Elekes și Mira au aniversat un an de relație

Levi Elekes și-a dorit să facă totul la nivel de performanță și a reușit. Tânărul le-a demonstrat tuturor că este cel mai bun în ceea ce face și nu este de mirare că proiectele vin ca pe bandă rulantă. Levi este foarte cufundat în muncă și nu își permite să piardă nicio secundă din viața lui.

În toate podcasturile la care a fost până acum, iubitul Mirei a vorbit despre cât de organizat este și despre cum arată o zi din viața lui. Până acum, Levi nu s-a abătut deloc de la regulile pe care și le-a impus și crede că asta este rețeta succesului.

Și cum nimeni nu este perfect, Levi Elekes nu se ferește nici el să recunoască că are un viciu destul de mare. Nu este vorba despre alcool sau tutun, ci despre faptul că muncește prea mult.

@romaniapodcast Levi Elekes: Viciul meu este munca ?? #fyp #5pasidebine #misiuneatiktok #catalinmaruta #levielekes #viral #podcast #romaniapodcast #foryoupage ♬ Polozhenie – Izzamuzzic Remix – Скриптонит