Cei patru indivizi care organizau campanii umanitare false în numele prezentatoarei Teo Trandafir și a altor vedete au admis, tacit, că sunt vinovați, după ce de curând au decis să nu depună contestații în privința probelor administrate.

Ce a decis instanța

Procesul de crimă organizată a început, efectiv, săptămâna trecută, după ce instanța a decis că probele administrate de DIICOT sunt solide. Cu toate că aveau dreptul să depună contestații, cei patru inculpați nu au făcut acest lucru, recunoscând, tacit, faptele

„Constată legalitatea sesizării instanţei cu Rechizitoriul nr. 68D/P/2016 din data de 19.05.2022 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi JustiţieDIICOT-ST Suceava, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală în cauza privind pe inculpaţi (…) trimiși în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, fals informatic în formă continuată, înşelăciune în formă continuată. (…)

Sursa: Social Media

Dispune începerea judecăţii în dosarul nr. 2874/103/2022, privind pe inculpaţii sus-menţionaţi. Cheltuielile judiciare avansate de stat se vor stabili odată cu fondul cauzei, cheltuielile judiciare avansate de stat reprezentând onorariile avocaţilor desemnaţi din oficiu inculpaţilor, rămânând în sarcina statului. În temeiul art. 346 alin. 1 din Noul Cod de procedură penală, prezenta încheiere se comunică de îndată, procurorului, persoanelor vătămate, părţilor civile şi inculpaţilor. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile care curge de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 22.09.2022”, este decizia instanței, în dosaurl în care Teo Trandafir este citată, ca parte vătămată.