De obicei, testele de atenție, iluziile optice sau chiar testele IQ sunt cele mai căutate.

Internetul este plin de teste de acest gen, iar românii au marea plăcere e a se întrece să dea răspunsurile sau soluțiile corecte. Ce-i drept este nevoie de multă atenție pentru a desluși un asemenea test. Oare tu te numeri printre cei care pot da răspunsul corect? Care dintre elevii din imagine copiază?

Regulile jocului și cum depistezi elevul care copiază

Testul nu are prea multe reguli. Tot ce trebuie să faci este să urmărești imaginea cu atenție pentru a găsi răspunsul așteptat. Însă, atenție! Ai la dispoziție doar 13 secunde pentru a rezolva acest test de atenție. Nu trișa uitându-te la răspunsul de la final și nu trage de timp! Încearcă să rezolvi totul cu mintea ta în acest interval. Dacă ai reușit, înseamnă că ai o minte extrem de agilă. Nu-i așa că-ți plac astfel de teste?

Mulți români îl pică instant, deși este extrem de simplu. Deci, în imagine sunt mai mulți elevi aflați în sala de clasă. În timp ce susțin un examen, unul dintre aceștia copiază. Urmărindu-le mimica fețelor ți poți da seama care este acela. Profesoara care îi supraveghează nu este atentă la elevii aflați în spatele clasei, așa că unul dintre aceștia profită de moment și trișează. Ți-ai dat seama care este elevul care copiază?

Testul de atenție pe care 90% sigur îl vor pica. Tu reușești să găsești răspunsul corect?
arhivă presă

Care este, de fapt, răspunsul corect

Dacă totuși nu ai reușit să identifici trișorul care copiază, iată care este rezultatul corect. Elevul cu pricina se află pe ultimul rând din clasă și stă așezat în bancă lângă colegul său de la geam. Se poate observa ușor faptul că pe mâna lui sunt scrise răspunsurile corecte la examen și că se uită atent către brațul său pentru a reuși să copieze. Ți-a plăcut? Nu-i așa că mai vrei astfel de teste? Nu te îngrijora, vei găsi o groază pe internet!

Testul de atenție pe care 90% sigur îl vor pica. Tu reușești să găsești răspunsul corect?
arhivă presă