Pe Haziran o cunoaște o lume întreagă, dar foarte puțini știu ce notă a luat aceasta la examenul de Bacalaureat.

Soția lui Luis Gabriel a arătat din nou că este o fire extrem de deschisă și că nu ascunde nimic de fanii săi, așa că le-a mărturisit urmăritorilor de pe social media ce notă a luat la BAC. Mai mult, vedeta a precizat și ce liceu a absolvit, dar și la ce facultate a fost.

Haziran este foarte activă pe social media și mereu împărtășește momentele frumoase cu prietenii ei virtuali. De această dată, vedeta a făcut pe Instagram o sesiune de întrebări și răspunsuri, iar acolo a fost întrebată de un fan ce notă a luat la examenul de Bacalaureat.

CITEȘTE ȘI: Haziran a suferit de depresie post-natală. Iubita lui Luis Gabriel a povestit cum a fost această perioadă pentru ea

Nota obținută de soția lui Luis Gabriel la Bacalaureat

Întrebată de un fan ce notă a luat la examenul de Bacalaureat, Haziran nu s-a sfiit nici măcar o secundă și a spus adevărul. Se pare că vedeta a obținut o medie frumoasă la BAC, dar își amintește că a luat o notă mică la istorie.

„Aproximativ 8 (n.r.: nota pe care a obținut-o la BAC), nu mai știu exact, fiindcă au trecut mulți ani. Știu că am luat o notă mică la istorie”, a spus vedeta pe Instastory.

Sursa: Instagram

Cu atât mai mult, soția lui Luis Gabriel a vorbit și despre facultatea la care a fost înscrisă. Aceasta a fost la facultatea de teatru, facultatea de limbi străine și facultatea de drept, dar nu a terminat niciuna, fiindcă a fost nevoită să se mute.

„Facultatea de teatru, limbi străine și începusem și dreptul, dar nu era de mine. Nu le-am terminat, fiindcă m-am mutat, dar intenționez să o fac (măcar pe una dintre ele)”, a mai precizat Haziran.

Sursa: Instagram 

Soția lui Luis Gabriel, despre ce liceu a absolvit

Tot pe Instagramul personal a fost întrebată de un urmăritor ce liceu a absolvit, iar ea a precizat că a fost la liceul de arte, pe un profil care i-a plăcut foarte mult.

„Am fost la liceul de arte, pe profil muzical”, a mai scris soția lui Luis Gabriel pe Instastory.