Alexandru Arșinel a lăsat un gol imens atât în rândul lumii mondene, cât și în rândul românilor de pretutindeni care l-au iubit.

Oamenii politici au reacționat imediat după ce au aflat că acesta și-a dat ultima suflare și au postat pe rețelele de socializare mesaje de-a dreptul emoționante. Printre cei care au simțit să-și ia rămas bun de la marele actor, s-a numărat Gabriela Firea, fostul primar general al Capitalei. 

Gabriela Firea, mesaj emoționant pentru Alexandru Arșinel

Fostul primar general al Capitalei și-a exprimat admirația pe care i-a purtat-o marelui actor și a ținut să precizeze că se simte mândrul de faptul că în perioada în care a fost primarul Capitalei i-a acordat regretatului artist, titlul de cetățean de onoare al Bucureștiului.

 „Ce veste tristă pentru întreaga lume artistică și pentru iubitorii de teatru.Maestrul Alexandru Arșinel a plecat din această lume, lăsând în urma regretele noastre.  Sunt onorată că în perioada în care am fost primar general am reușit să-i aduc o bucurie acordându-i titlul de cetățean de onoare al Bucureștiului. Un gest mărunt pentru măreția domnului Arșinel. Transmit condoleanțe doamnei Arșinel și întregii familii. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris pe Facebook, Gabriela Firea.

Mesajul transmis de Gabriela Firea după moartea actorului Alexandru Arșinel. Ți se face pielea de găină!
social media

Mirela Vaida, devastată de moartea actorului

„Sunt şocată…nu am vrut niciodată să accept că toată perioada se va termina aşa, nu am vrut să accept. Îi datorez foarte multe, m-a angajat, a crezut în mine, m-a distribuit în spectacole, mi-a dat un câmp de exprimare artistică, iar asta pentru mine a fost una dintre cele mai mari bucurii pe care o voi împărtăşi copiilor şi nepoţilor care nu îl vor vedea decât în filme.

Sunt devastată. Toţi colegii mei cred că simt acelaşi lucru, se simt debusolaţi. Ne simţim singuri şi trişti pentru că ne pleacă marii actori. Aveam spectacol peste două-trei zile la Teatrul de Revistă, nici nu ştiu ce o să facem dacă se mai joacă sau nu. Am mai pierdut o mare legendă a scenei româneşti. Dumnezeu să-l ierte!”, a transmis Mirela Vaida pentru Fanatik.ro