Teatrul din România trece printr-o pierdere uriașă.

Alexandru Arșinel a trecut în neființă la vârsta de 83 de ani. În acest moment, mai mulți colegi de breaslă și cunoscuți de-ai maestrului sunt îngenuncheați de durere. Printre persoanele apropiate actorului se numără și Camelia Mitoșeru, care a fost șocată după aflarea veștii că artistul nu mai este printre noi.

Ce declarații a făcut actrița

Camelia Mitoșeru nu își mai încape în piele de tristețe și nu îi vine să creadă că a primit vestea cumplită că Alexandru Arșinel s-a stins din viață. Încă nu îi vine să creadă că s-a întâmplat o asemenea tragedie în teatrul românesc. Deși pentru ea este o mare pierdere, este convinsă că pentru maestru a fost o eliberare, o ușurare, pentru că avea mari probleme de sănătate.

„Chiar plâng! Am fost colegi de teatru și buni prieteni. Pentru el a fost poate o ușurare, dar pentru noi este o mare pierdere”, a declarat Camelia Mitoșeru, pentru spynews.ro.

Camelia Mitoșeru, devastată de moartea lui Alexandru Arșinel. Actrița abia dacă își poate stăpâni lacrimile
Arhivă presă

Ea a menționat că este copleșită peste măsură de tristețe și că nu poate oferi prea multe declarații. Actrița plânge neîncetat pentru pierderea marelui artist.

„Îmi este foarte greu. Am jucat și cu el și cu Stela Popescu, au fost colegii mei ani de zile. Asta este viața noastră. Îmi este foarte greu, foarte greu. Viața este ca un scutec de copil mic. M-au sunat de peste tot, nu pot să vorbesc, îmi este foarte greu. Am fost ani de zile colegi, Ia același loc”, a mai adăugat cunoscuta actriță, pentru aceeași sursă.

Reamintim faptul că Alexandru Arșinel a încetat din viață în urmă cu puțin timp. Acum câteva săptămâni, actorul a fost internat la Terapie Intensivă, semn că starea sa de sănătate nu era una foarte bună. Se știe de ceva vreme că se confrunta cu probleme grave de sănătate. Însă nimeni nu a prevestit ceea ce avea să se întâmple.