În această seară, conducerea spitalului în care Alexandru Arșinel a fost internat a anunțat că actorul a murit.

După mai multe probleme de sănătate, organismul acestuia nu a mai rezistat. În urma sa, rămân o soție devastată de durere, doi fii care, în aceste momente, își plâng tatăl, dar și o țară întreagă îndurerată. Mirela Vaida a ținut să transmită un mesaj emoționant pe rețelele sociale. 

Mirela Vaida: „N-am avut niciodată „curajul” de a-i mulțumi lui „Nea Sandu” ”

Prezentatoarea Tv a ținut să publice un ultim mesaj pentru regretatul actor. Mirela Vaida a mărturisit că niciodată nu a putut să îi mulțumească pentru că, la începutul carierei sale, a avut încredere în potențialul său. Odată cu moartea lui Alexandru Arșinel, România întreagă asistă la încheierea unei epoci de glorie în teatru.

Mirela Vaida și Alexandru Arșinel au lucrat împreună în urmă cu mulți ani. iar între cei doi s-a format o legătură puternică. Regretatul actor a fost ca un model pentru generațiile care s-au inspirat din dragostea pentru teatru.

( CITEȘTE ȘI: Cum s-au cunoscut Alexandru Arșinel și soția sa. Regretatul artist a cucerit-o printr-o metodă inedită )

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mirela Vaida (@mirelavaida)

„Oamenii mari nu mor niciodată! N-am avut niciodată „curajul” de a-i mulțumi lui „Nea Sandu” (cum îi spuneau prietenii), pentru tot ce m-a învățat, pentru aripile pe care mi le-a dat în urmă cu 15 ani, când m-a angajat la Teatrul Tănase.

N-am apucat să-i mulțumesc pentru miile de momente frumoase trăite în turneele din țară și din străinătate, pentru glumele și bancurile din culise, pentru onoarea de a împarți cu el aceeași scena, același entuziasm…pentru „școala” Revistei pe care ne-o preda, fără să știe, la fiecare cuplet muzical sau „quiproquo” alături de Stela…Dumnezeu să te ierte, Maestre… Îți mulțumesc, Maestre! Cu tine a murit o epocă…”, a scris Mirela Vaida, într-un mesaj postat pe Instagram, la care a atașat o fotografie cu regretatul artist.