Alexandru Arșinel și-a dedicat întreaga viață meseriei sale.

Actorul s-a bucurat de un real succes în plan profesional, însă a încercat să nu își neglijeze nici familia. În cadrul unui interviu emoționant realizat de Dan Negru, marele artist a divulgat care a fost cea mai mare dorință de-a lungul vieții. S-a rugat în fiecare zi la Dumnezeu pentru ca doleanța să îi fie îndeplinită. 

Ce mesaj a avut Alexandru Arșinel pentru Dumnezeu

Invitat în emisiunea „Legendele cu Dan Negru”, actorul a fost întrebat de omul de televiziune ce i-ar transmite divinității dacă ar fi ultima sa zi pe pământ. Astfel că, fără să ezite prea mult, el a dezvăluit că singura mare dorință ar fi ca Marilena, soția sa, să fie sănătoasă și să se simtă mai bine. Mai mult decât atât, el nu a uitat să îi mulțumească lui Dumnezeu pentru tot ce i-a dăruit. A fost recunoscător pentru tot ce a reușit să dobândească în întreaga viață.

„Doamne, te-ai ținut de cuvânt. Îți mulțumesc că m-ai lăsat să mă plimb în lumea asta și bună și rea. Îți mulțumesc că m-ai ajutat aproape de fiecare dată să ies din încurcături.

Cu un lucru nu m-ai ajutat încă, și îți spun în fiecare zi: „Doamne, ajută-mă” ca Marilena să se simtă mai bine. Mă închin în fața ta în fiecare zi, dar las-o pe Marilena să se simtă mai bine”, a declarat Alexandru Arșinel, în interviul realizat de Dan Negru și postat pe canalul său de Youtube în luna februarie a acestui an.

Ce i-ar fi spus Alexandru Arșinel lui Dumnezeu. Actorul s-a rugat pentru un singur lucru
Arhivă presă

Dan Negru și-a exprimat regretul dispariției marelui actor, în mediul online

De-a lungul anilor, prezentatorul TV a avut onoarea de a întâlni și de a intervieva numeroase celebrități. Printre cei care au intrat în inima omului de televiziune se numără și Alexandru Arșinel. El a luat parte la mai multe emisiuni realizate de Dan Negru.

În urmă cu scurt timp, realizatorul TV a postat un mesaj pe contul său de Facebook în care și-a arătat regretul pentru decesul marelui maestru. El a scris un mesaj scurt, în care a notat ce era mai important. Astfel, a punctat răspunsul pe care l-a dat Alexandru Arșinel la întrebarea „ce i-ar spune lui Dumnezeu în ziua morții”.