Fiul cel mare al lui Alexandru Arșinel, Bogdan nu a avut prea mult noroc în afaceri. Acesta a pierdut sume uriașe de bani într-o firma de construcții. Problema cea mai mare este că banii proveneau de la soția sa, care îi împrumutase. 

Bogdan Arșinel și-a dorit să investească în domeniul construcțiilor cu speranța că se va îmbogăți, dar rezultatul nu a fost deloc cum se aștepta. Fiul actorului a pierdut aproape un milion de euro, sumă care a fost împrumutată de la soția sa, Raluca Arșinel.

În acea perioadă, soția lui Bogdan Arșinel era director în Ministerul Afacerilor Externe, iar conform declarațiilor de avere, a băgat aproape 4.2 milioane de lei în împrumuturi. Aceasta a împrumutat societățile RAF Construct și RAF Group Investiment cu sumele de 712.444 lei, respectiv 3.459.680,66 lei, a anunțat spynews.ro.

Banii investiți nu s-au văzut deloc în afacerile bărbatului și aproape că s-au făcut nevăzute. În datele de la Ministerul Finanțelor, cele două companii au picat înainte de începere, iar dezastrul a fost uriaș. RAF Group Investment s-a înființat în 2007, iar între anii 2009-2012 a pierdut o mulțime de bani.

Același lucru s-a întâmplat și cu RAF Construct, firmă ce avea datorii de peste un milion de lei. Au încetat activitatea fără să înapoieze banii.

Salariul lui Bogdan Arșinel era de 334 de lei

Cu toate că afacerile au mers prost, Bogdan Arșinel și soția sa dețin mai multe imobile și terenuri. Chiar și în Grecia au o casă de vacanță cumpărată în anul 2008. De-a lungul anilor a făcut mai multe credite pe perioade cuprinse între 25 și 30 de ani.

Veniturile familiei sunt de 7.500 de lei, sumă venită de la Raluca Arșinel, iar fiul actorului câștigă doar 334 de lei dintr-o firmă de consultanță. Chiria imobilului din Voluntari este de 3.800 de euro pe lună care le rotunjește veniturile celor doi soți.