Este doliu în lumea cinematografiei românești. Actorul Alexandru Arșinel, s-a stins astăzi din viața, pe data de 29 septembrie 2022, la vârsta de 83 de ani. Trecerea sa la cele veșnice a marcat pe toată lumea. Totuși, nu sunt mulți cei care cunosc prea multe detalii din viața regretatului actor. Iată cum a cucerit-o acesta pe soția sa.

Celebrul actor Alexandru Arșinel s-a stins din viață astăzi, la vârsta de 83 de ani. Moartea sa a lăsat un gol uriaș în sufletele oamenilor care l-au urmărit, dar și a familiei sale și a prietenilor regretatului actor.

Alexandru Arșinel a fost un actor care s-a putut mândri cu cariera sa imensă, dar și cu o viață de familie frumoasă. Iată cum a reușit să o cucerească marele actor pe soția sa.

social media

CITEȘTE ȘI: Ce pensie avea Alexandru Arșinel. Nu mulți cunoșteau ce sumă încasa regretatul actor, lunar

Cum a cucerit-o Alexandru Arșinel pe cea care i-a fost alături de-o viață

Alexandru Arșinel a fost unul dintre cei mai talentați și cunoscuți actori din România. Moartea sa a lăsat un gol imens în sufletele tuturor oamenilor care l-au cunoscut, dar și al fanilor. Acesta s-a stins din viață astăzi, pe data de 29 septembrie 2022.

Chiar dacă toată lumea a auzit de el, nu mulți sunt cei care cunosc mai multe detalii în legătură cu viața sa privată. Astfel, nu multă lume știe de fapt cum a cucerit-o pe soția care i-a fost alături timp de-o viață.

Cu mai mulți ani în urmă, în cadrul unei emisiuni TV, actorul a relatat modul în care a „agățat-o” pe soția sa.

„50 de ani de mariaj se împlinesc peste doi ani, dar anul ăsta se împlinesc 50 de ani din ziua în care ne-am cunoscut. La ştrandul Tineretului am cunoscut-o. Se îmbăia. Era foarte frumoasă şi e şi acum. Îmi plăceau mai mult brunetele. Am întrebat-o dacă m-aş îneca, ar încerca să mă salveze? Mi-a dat numărul de telefon şi l-am ţinut minte.

Mi-am amintit după o săptămână. Operaţia de hernie de disc am făcut-o de două ori. Sunt nişte dureri cumplite, nu mai puteam să stau în picioare. Am cântat pe scaun. La început ca să fac rost de bani, cântam prin baruri, câte trei pe noapte. Anul ăsta fac nunta de aur pe 23 august”, a declarat Alexandru Arşinel, în cadrul emisiunii, la vremea respectivă.

Alexandru Arșinel a fost director al Teatrului de revistă „Constantin Tănase” din București.