Alexandru Arșinel s-a aflat în ultima perioadă într-o stare gravă de sănătate. Bărbatul a fost internat timp de mai multe săptămâni la Spitalul Universitar de Urgență din București. Astăzi inima marelui actor a încetat să mai bată.

A murit Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel va face din nou echipă cu perechea lui din teatru, Stela Popescu, sus în cer. Viața pe care a avut-o a fost una de vis, dacă vorbim strict de finanțe.

Alexandru Arșinel și-a completat declarația de avere în iunie 2021. Conform documentului, actorul în vârstă de 82 de ani a primit o pensie de revoluționar de 33.720 pe an. De asemenea, el a primit și pensia de 73.512 lei și indemnizație de merit de la Ministerul Culturii în valoare de 74.772 lei.

Ce avere avea Alexandru Arșinel

Conform documentului citat, pe lângă aceste sume pe care le primește lunar, Arșinel deține patru terenuri: o cotă parte din două terenuri aflate în Dolhasca şi două terenuri integrale aflate în Sinaia şi în Samurcaş – Crevedia.

Mai mult, actorul mai are și trei case de vacanță, dar și un apartament în București. Alexandru Arșinel mai are 12 depozite bancare: nouă în lei, două în euro şi unul în dolari.

În ultimii ani, Alexandru Arșinel s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. Marele actor a fost internat recent într-un centru specializat de îngrijiri paliative. Starea de sănătate a acestuia s-a deteriorat rapid.

Ce își dorea Alexandru Arșinel

Pe 4 iunie, Alexandru Arșinel a împlinit vârsta de 83 de ani, ocazie petrecută împreună cu familia sa. El declara că dorința de ziua lui este să fie iarăși cu Stela Popescu pe scenă.

El spunea că starea lui de sănătate nu s-a îmbunătățit, însă se va bucura de fiecare clipă pe care o trăiește.