În anul 2012, artistul a avut mai multe concerte la Mamaia și la București.

Conform contractului, acesta ave la dispoziție băuturi alcoolice, sucuri, apă minerală și un borcan cu miere. Cum a încălcat artistul legea. Gestul pe care l-a făcut la hotelurile în care a fost cazat.

Coolio, pe numele său real, Artis Leon Ivey Jr. a câștigat un premiu Grammy pentru piesa „Gangsta’s Paradise”. El a fost unul dintre cele mai mari nume ale hip-hop-ului din ani 1990. Rapperul s-a stins din viață ieri, 28 septembrie la vârsta de 59 de ani. Motivul morții sale nu este încă specificat. La locul morții nu au fost găsite droguri sau alte accesorii care să ateste cu exactitate moartea sa.

social media

CITEȘTE ȘI: Rihanna s-a despărțit de A$AP Rocky, deși se pregătesc să devină părinți. Cine ar fi femeia cu care artista a fost înșelată

Ce a făcut artistul, în urmă cu 10 ani, în România

În urmă cu mai bine de 10 ani, rapperul Coolio a avut mai multe concerte în țara noastră. Conform contractului, artistul avea băuturi alcoolice, sucuri, apă minerală, dar și un borcan cu miere.

Se pare că rapperul nu a dorit să lase băutura cerută aici și a preferat să o ia cu el. La Mamaia, unde a cântat, el și trupa sa au urcat pe scenă pentru jumătate de oră, încasând suma de 10.000 de euro. După concert, acesta s-a întors la hotelul de patru stele unde era cazat și avea totul asigurat.

Din Mamaia, artistul a plecat spre București, unde trebuia să susțină alt concert. După ce a terminat concertul de la București, nu mare le-a fost mirarea organizatorilor să vadă că nu a plecat cu mâna goală. Astfel, artistul a plecat de la concert cu o față de pernă plină cu sticle de tequila și șampanie.

Conform organizatorilor, cântărețul a repetat aceeași metodă și la hotelul la care era cazat în București. În cele din urmă, nimeni nu a dorit să depună plângere împotriva rapperului, cu toate că costul băuturilor era destul de mare, în jur de 700 de euro.