Mihai Trăistariu pare că se descurcă de minune pe plan financiar. Și nu este vorba despre muzică, ci despre turism. Artistul și-a deschis o afacere pe litoralul românesc, cu ajutorul căreia a reușit să strângă bani frumoși. Se pare că artistul are lipici imens la bani. Totuși, câți bani a reușit acesta să strângă din turism, dar și ce planuri are acesta de viitor?

Mihai Trăistariu e mai fericit ca niciodată. Recent, artistul a încasat o sumă mare de bani de pe urma afacerii pe care a deschis-o pe litoralul românesc. Însă, se pare că artistul nu vrea să se oprească aici. Acesta deține șase apartamente în stațiunea Mamaia, pe care le dă spre închiriere în fiecare vară. Mai mult decât atât, acesta a spus că la un moment dat, a vrut să construiască și un hotel în Mamaia.

social media

Câți bani a strâns Mihai Trăistariu din turism

La un moment dat, Mihai Trăistariu deținea un teren în Mamaia. Pe acea parcelă, artistul a dorit să construiască un hotel. În cele din urmă, acesta s-a hotărât și a achiziționat 6 apartamente, de pe urma cărora face bani frumoși.

Astfel, în această vară, artistul a dat spre închiriere toate cele 6 apartamente și a reușit să strângă în jur de 30.000 de euro. Artistul se declară foarte mulțumit din punct de vedere financiar.

„A mers bine, vara aceasta, am strâns cam 30.000 de euro, din închiriere, văd că mă descurc bine și din turism, nu numai din muzică. La un moment dat, am vrut să îmi fac un hotel la Mamaia, pe terenul pe care îl dețineam, dar până la urmă am făcut schimb cu cele șase apartamente, pe care în fiecare vară le scot spre închiriere.

Vin turiști serioși, curați, lasă totul în ordine, nu am avut probleme. Uneori facem și fotografii împreună, unii revin, pentru că s-au simțit bine. Mă bucur că nu fac pagubă, nu am plătit mult la curent, nu au folosit aerul condiționat, probabil că au stat mai mult la plajă”, a spus Mihai Trăistariu pentru ego.ro