În această dimineață, în jurul orei 10:00, Poliția Capitalei a fost alertată, după ce un bărbat a căzut de la etaj.

Se pare că este vorba de medicul Radu Mirică, unul dintre cei mai cunoscuți din București. Timp de mai multe minute, echipajul a încercat să îi salveze viața, dar a fost prea târziu. 

Apropiații spun că Radu Mirică s-ar fi luptat cu depresia

Medicul care și-a pus capăt zilelor lucra pe secția de Chirurgie Generală. Radu Mirică ocupa funcția de vicepreședinte al al Societății Române de Chirurgie a Sânului și Oncologie. Doctorul se ocupa și de tratarea problemelor ginecologice și oncologice, având studii în Chirurgie laparoscopică ginecologică.

În plus, medicul ocupa și funcția de doctor specialist la Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Ioan” București. Cei care îl cunoșteau cât de dedicat este profesiei sale, iar în acest moment există multe semne de întrebare cu privire la cauzale care l-au determinat pe medicul Radu Mirică se recurgă la un gest extrem.

( CITEȘTE ȘI: BREAKING NEWS Un cunoscut medic din București a căzut de la etaj. Nu a putut fi salvat )

Ultimul mesaj postat de medicul Radu Mirică, înainte de a cădea de la etaj. Nimic nu prevestea tragedia!
Facebook

Doctorul a căzut de la etaj, iar imediat după ce oamenii au sunat la 112, au venit mai multe echipaje. Medicii au încercat să îl salveze pe bărbatul de 34 de ani, dar au fost nevoiți să constante decesul.

Cât despre evenimentele care l-au împins la un astfel de gest se știu foarte puține. Până la acest moment, există informații conform cărora medicul Radu Mirică ar fi avut un episod depresiv, lucru pe care îl știau doar persoanele apropiate doctorului.

În ultima postare distribuită în mediul online, acesta apare alături de alți medici. Cel mai probabil, doctorul dar și alte nume importante din medicină au fost invitați la o întrunire, moment care a fost imortalizat și distribuit pe Facebook.

Un alt detaliu care trebuie precizat este faptul că la scurt timp după declararea decesului, respectiva postare a fost ștearsă, dar și contul de pe această platformă.