În ultima perioadă, Loredana Groza i-a șocat pe fani și pe cei care o apreciază cu ținute extravagante. Blondina a apelat la un nou stil vestimentar cu care face furori atunci când își face simțită prezența. Cântăreței i-a plăcut întotdeauna să arate impecabil și nu o spunem noi, ci chiar ea. Vedeta a mărturisit recent de unde se îmbracă și cum își asortează ținutele.

(CITEȘTE ȘI: Loredana Groza, divă chiar și la culesul viei! Cum s-a îmbrăcat pentru a aduna strugurii)

Loredana Groza, cea mai nonconformistă vedetă din showbiz

Stilul vestimentar excentric al cântăreței nu doar că face parte din imaginea ei și o definește, dar a devenit o sursă de inspirație pentru multe dintre artistele autohtone. Blondina a susținut că nu depune prea mare efort atunci când alege piesele vestimentare cu care se prezintă la concerte sau la diverse evenimente. Practic, totul vine firesc și natural.

Agurida are în plan să creeze o expoziție cu cele mai emblematice costumații pe care le-a purtat de-a lungul timpului. Asta pentru că Lori și-a dat seama de faptul că este o inspirație pentru multe domnișoare, dar și pentru unele vedete autohtone.

„Mi-a plăcut întotdeauna să cochetez cu piesele deosebite. Oriunde mă duc în lume, fie că mă duc într-un talcioc sau într-un magazin de fițe la New York, întotdeauna găsesc ceva care mă atrage. Cred că trebuie să ai curaj să combini lucruri fără să fii snob, doar să fii natural și să îi inspiri pe alții”, a declarat Loredana Groza.

Este de la sine înțeles faptul că pe parcursul celor 35 de ani de carieră, blondina a strâns tot felul de accesorii, pantofi, dar și extrem de multe haine. Ea a dezvăluit că îi este greu să se despartă de multe dintre ele, însă mai păstrează pentru fiica sa, Elena. Adolescenta și mama sa poartă același număr la încălțăminte.

Totuși, cântăreața este dispusă să ofere o parte dintre ținutele ei. Însă, nu oricum, ci cu ocazia primului show pe care îl va susține la Sala Palatului. Celebra artistă ia în considerare și o licitație.

@revistaego.ro De unde își cumpără Loredana Groza ținutele controversate și ce plănuiește să facă cu hainele ei – link in bio pentru interviul complet! #EGOromania #ego #EGOonline #loredana #loredanagroza #lori #cantarete #vedeteromania #vedete #interviu #haine #moda #stil #stildevedeta #piesevestimentare #tinute #interviu ♬ sunet original – www.EGO.ro