Regina Elisabeta a II-a s-a stins la vârsta de 96 de ani. Aceasta și-a respectat ritualul de culcare până în ultima zi a vieții.  

Conform verișoarei acesteia, Margaret Rhodes, Regina bea un pahar de șampanie în fiecare seară, înainte de a merge la culcare. Nu se știe care era marca preferată a reginei, însă se bănuiește că era Bollinger, prima șampanie care a primit vreodată râvnita ștampila regală de aprobare. Până în prezent, doar opt mărci de șampanie au primit această onoare. 

Este foarte important cum i se oferă unui brand titlul special. Pentru a primi acest titlul, produsul de la respectivul brand trebuie să fie servit familiei regale timp de minim 5 ani. 

Ginul, preferatul Reginei Elisabeta a II-a

Potrivit fostului bucătar al Reginei, Darren McGrady, băutura ei „favorită” era ginul și Dubbonet: cocktail-ul combină lichiorul cu Dubbonet (un vin dulce), lămâie și gheață. Când Grady și-a împărtășit preferințele în 2017, au început să circule zvonuri că regina se răsfăța cu mai multe cocktail-uri la fiecare masă – dar el a susținut că acele rapoarte au fost înfrumusețate. 

„Ea nu se trezea dimineața și bea un gin tonic mare”, a declarat el, adăugând că ocazional servea un pahar de vin dulce german,  însă seara. Cu siguranță nu bea patru pahare de alcool într-o zi.”

Detalii neștiute despre Regina Elisabeta a II-a! Ce bea în fiecare seară înainte de a merge la culcare
Sursa: Social Media

Au avut propriul brand de gin

Chiar și regina și-a dezvăluit preferințele pentru gin. În urmă cu doi ani, Palatul Buckingham și-a lansat propriul brand de gin. O sticlă costa 55 de dolari. Băutura a fost extrem de populară și s-a epuizat în opt ore de la debut. 

„Băutura are o origine regală unică, multe dintre notele sale de citrice și plante sunt provenite din plantele botanice adunate din grădina Palatului Buckingham”, se arată în descrierea de pe site-ul licorii.