Mădălina Ghenea este una dintre cele mai cunoscute românce care se bucură de un succes uriaș peste hotare. S-a făcut cunoscută ca model și actriță, reușind să ajungă în inimile oamenilor. Programul său în ultima vreme este foarte aglomerat și îi face față renunțând la un aspect important. 

Mădălina Ghenea reușește să impresioneze prin aparițiile sale, iar toți ochii sunt ațintiți către ea. Actrița are trăsături frumoase și este considerată una dintre cele mai frumoase românce. Grija pe care și-o acordă este uriașă, iar mereu arată de parcă merge pe covorul roșu.

Aceasta se află în Milano la „Săptămâna Modei” iar programul este unul încărcat. Mădălina Ghenea a recunoscut că se trezește la 04:00 dimineața pentru a reuși tot ce-și propune într-o singură zi. Ea renunță la somn, menționând că a dormit în ultimele zile doar trei ore pe noapte, ceea ce este extrem de puțin.

CITEȘTE ȘI: Ce ținută a purtat Mădălina Ghenea pe covorul roșu. Modelul a avut nevoie de modificări după o ciupitură de insectă

Trezire la 4 dimineața în fiecare zi, dormind doar 3 ore în fiecare noapte, 5 zboruri într-o săptămână, mult machiaj, multă alergare ?‍♀️ și multe râsete.”, a scris actrița pe Instagram. 

Mădălina Ghenea ia pauză de la social media când este prea mult

Mădălina Ghenea este recunoscută pentru munca pe care o depune zilnic. Cariera și proiectele sale numeroase o solicită zilnic, iar, uneori are nevoie de o pauză. Modelul nu mai apare pe rețelele de socializare câteva zile, timp în care se reface și își dă un refresh pentru a lua totul de la capăt.

„Din nefericire, nu mă simt tocmai bine. Trebuie să-mi cer iertare de la voi, dar nu voi fi în stare să postez sau să vă răspund la mesaje și, de asemenea, trebuie să-mi anulez toate proiectele planificate. Am lucrat încontinuu timp de opt luni, fără o zi de pauză și cred că organismul meu cere în mod disperat o pauză.”, a explicat Mădălina Ghenea în urmă cu trei luni.