Oana Roman a împărtășit cu fanii din mediul online un mesaj emoționant. Aceasta mărturisește că este mândră de tot ce a realizat până acum și este o voce pentru multe persoane. 

Oana Roman este foarte activă pe rețelele de socializare și mereu postează diverse aspecte din viața sa personală sau de familie. Vedeta a avut de-a lungul anilor perioade mai dificile, mai ales când era criticată din cauza numărului de kilograme. Cu toate astea, le-a făcut față cu brio și mereu a ținut capul sus, deși putea să cadă și să sufere.

Fiica lui Petre Roman se mândrește cu reușitele sale. Are mai multe afaceri, a lucrat pentru companii importante, precum Blue Air și este cunoscută de o țară întreagă. Totodată, este un influencer de succes și are o familie frumoasă. Deși, încă există momente în care este criticată, ea răspunde cu bunătate și așa îi îndeamnă pe toți să o facă.

CITEȘTE ȘI: Oana Roman, declarație de dragoste pentru Marius Elisei! Partenerul vedetei își serbează ziua de naștere astăzi

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Oana Roman Elisei (@oanaromanelisei)

De multe ori mă gândesc ca pentru mine e o minune că am reușit sa rămân dreaptă și cu capul sus în ciuda a tot și a toate. E una din realizările importante ale vieții mele. E un fapt de care sunt foarte mândră. la sfârșitul zilei, mai presus de bani, de posesiuni materiale, de faimă sau cariere, contează sa știi că ai conștiința împăcată, că nu te-ai umilit, nu ai făcut compromisuri urâte și n-ai făcut rău voit.

Știu că pentru cei mai mulți astfel de lucruri au ajuns să conteze prea puțin, dar eu cred în ele cu putere și cu convingere. Eu sunt mândră de tot ce am făcut și chiar dacă pentru unii nu e mult, eu cred că pentru mine este îndeajuns.”, a transmis Oana Roman pe Instagram.