Liderul AUR, George Simion, a făcut un anunț bombă.

Acesta a anunțat că se va implica personal în cazul celor două adolescente dispărute, de la Caracal. Miercuri, 28 septembrie, oficialul a fost alături de bunicul Melencu la Craiova. 

Liderul AUR a declarat că dorește ca procurorii să spună clar, măcar parlamentarilor, ce s-a întâmplat, de fapt, cu tinerele răpite de Gheorghe Dincă. George Simion a fost prezent la întâlnirea cu procurorii, apoi a declarat ce s-a discutat în cadrul întâlnirii și care sunt pașii care vor urma.  

George Simion: Procurorii nu își fac datoria

Simion a declarat la România TV că bunicii sunt sfătuiți să facă noi solicitări. Aceste solicitări vor fi făcute de parlamentari, spune Simion, poate măcar lor procurorii le vor da un răspuns, precizând că pe rudele fetelor le umilesc.  

„Cum e cazul lor, tragic, așa sunt zeci de mii în România. SIIJ nu și-a făcut treaba, să vedem dacă Inspecția Judiciară și-o va face, în sensul de a-i penaliza pe procurorii care nu își fac datoria”, a declarat George Simion pentru sursa citată mai sus. 

George Simion, a mai vorbit anterior despre rețelele de trafic de persoane. Conform acestuia, aceste rețele sunt acoperite de mulți factori de decizie din România, adăugând, de asemenea, și CSAT-ul, al cărei șef este, bineînțeles, Klaus Iohannis. 

Acuzații grave: Multe persoane din CSAT cunosc rețelele de trafic de carne vie

Liderul AUR face acuzații foarte grave. Conform acestuia, multe persoane din CSAT cunosc rețelele de trafic de carne vie și au profitat de pe urma lor pentru găștile lor politice.  

„Ați văzut cum și-au mărit salariile pentru oamenilor care nu fac nimic în primării în dauna oamenilor necăjiți. Eu am venit aici pentru că am răspuns la solicitarea unui cetățean, i-am văzut pe mulți care au vrut din cazul Caracal și din această nenorocire să profite. Eu nu vreau asta”, a spus Simion.

Șocant! Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu ar fi în viață. George Simion a aruncat bomba: Rețelele de trafic...
Social media

Bunicul Luizei Melencu: Procurorul de caz nu a făcut nimic

Acuzațiile curg și de la rudele adolescentelor răpite. Bunicul Luizei Melencu, Ștefan Iordache, a spus că cei care ar fi trebuit să se ocupe de acest caz nu au făcut nimic pentru a afla exact ce s-a întâmplat cu fetele. De asemenea, persoana care nu a făcut nimic în acest dosar este procurorul de caz, spune Iordache.  

„Oamenii ăștia nu au făcut absolut nimic, să îmi zică și mie ziua și ora când au căutat-o pe Luiza. Mai ales procurorul ăsta, Vasilescu, nimic nu a făcut”, a completat Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu.