Tik Tok este platforma pe care găsești absolut tot ce vrei. De la clipuri amuzante, la rețete, sfaturi medicale sau oameni care susțin că au diferite “daruri” de la Dumnezeu.

Este și cazul utilizatorului “Timevoyaging”. Aceata susține că este un călător în timp și face filmulețe în care povestește ce se va întâmpla în lume. Chiar dacă până acum nu s-a adeverit absolut nimic din ce a “văzut” acesta, cei care îl urmăresc se sperie de clipurile “călătorului în timp”.

„Călătorul în timp” de pe Tik Tok spune că vor fi descoperiți dinozauri

Videoclipul în care face previziuni grave a adunat peste 10.000 de aprecieri și tot felul de reacții. Utilizatorul le-a transmis urmăritorilor săi să fie atenți la cinci date din calendar.

Așadar, conform acestuia, pe data de 3 octombrie 2022, un grup de cinci adolescenți vor descoperi un ou de T-Rex și un dispozitiv către alte universuri.

“Călătorul în timp” continuă să facă previziuni destul de ciudate. Acesta spune că pe data de 30 octombrie 2022 un OZN “foarte mare” va ateriza lângă Zona 51. În el se va afla o specie extraterestră.

https://www.tiktok.com/@timevoyaging/video/7144513876133170478?_r=1&_t=8W55yy0YRF7&is_from_webapp=v1&item_id=7144513876133170478

Pe 20 noiembrie 2022, în munții din Mexic se vor descoperi dragoni. “Timevoyaging” mai spune că Joe Biden va fi revocat din funcție din cauza unor probleme de sănătate pe data de 10 decembrie 2022. Scaunul de președinte al SUA va fi ocupat de Kamala Harris.

Ce se va întâmpla pe 1 ianuarie 2023

Pe 1 ianuarie 2023, Illinois adoptă prima lege care va duce la epurarea globală. Acestea sunt unele dintre previziunile făcute de internaut.

Într-un alt clip, cel care spune că este “călător în timp” spune că opt persoane vor fi selectate la întâmplare pentru a merge în anul 2906. Aceștia vor fi martorii daunelor pe care oamenii le-au cauzat planetei.

„OPRIȚI SCROLLUL. Da, sunt un călător în timp real. Voi duce în curând 8 persoane în viitor. În mai puțin de 6 luni, 8 oameni pe care îi aleg la întâmplare vor merge în anul 2906. Vor ajunge să vadă haosul și ravagiul pe care omenirea le-a provocat și vor preveni lucrurile acestea când se vor întoarce.

Acest lucru nu va dovedi doar că sunt un călător în timp, dar îți va oferi șansa de a vedea viitorul”, a scris acesta.

Comentariile de la videoclipurile acestuia sunt pe măsură. Unii utilizatori îl iau în râs pe cel de spune că este călător în timp. Alții îi lansează tot felul se provocări, pentru a demonstra că a călătorit în timp.