Oamenii ne mint mai des decât ne-am dori să credem și, de cele mai multe ori, nu ne dăm seama.

Dar doar pentru că minciuna este o întâmplare comună, asta nu înseamnă că este un lucru ușor de realizat. Majoritatea oamenilor au povestiri. În special, sunt atât de concentrați pe ceea ce spune gura lor, încât au mai puțin control asupra a ceea ce face corpul lor. Dacă încerci să descifrezi dacă un prieten sau partener spune sau nu adevărul, vei dori să fii atent la indiciile lor non-verbale.

Picioarele lor sunt poziționate într-un anumit mod

Colaj Substantial

Legătura dintre picioare și minciună este ceva despre care majoritatea oamenilor nu știu. Majoritatea oamenilor se pricep la monitorizarea expresiilor faciale. Dar majoritatea oamenilor nu realizează că cu cât extremitatea este mai departe de creier, cu atât suntem mai puțin conștienți de ceea ce face.

Mișcarea excesivă a picioarelor sau ciocănirea este un semn bun că cineva ar putea fi distras de propriile minciuni. Dar rezultatul final este de fapt plasarea picioarelor cuiva. Dacă piciorul sau picioarele lor sunt îndreptate brusc, atunci este adesea un mesaj că persoana dorește să fugă sau este pe cale să demuieze cu cuvintele lor. Dar picioarele lor sunt incongrue cu cuvintele lor.

Se frământă cu aspectul lor

Mulți dintre noi suntem conștienți că cineva va deveni mai agitat atunci când minte. Dar ar trebui să fii atent în special la agitația în legătură cu aspectul lor. Ceea ce văd în instanță tot timpul este când o persoană își reglează o parte a îmbrăcămintei. Poate fi cravata sau ochelarii lor.

Există două ajustări mai comune ale aspectului pe care oamenii le-ar putea face atunci când mint. Una este că pot folosi o batistă pentru a-și șterge constant transpirația de pe cap. Și alta este că, dacă au părul lung, au tendința de a se agita cu el și de a-l peria în lateral. Oamenii fac asta pentru că își distrag atenția de la minciunile lor.

Nu pot face contact vizual

Ochii sunt ferestrele către suflet. Și, prin urmare, un mod destul de bun de a-ți da seama dacă cineva este înșelător. O „modalitate simplă” de a vedea dacă o persoană minte este prin observarea mișcării ochilor. Dacă încetează să mai facă contact vizual, este un semn că persoana știe că minte. Și își reduce vinovăția din mintea lor, privind în altă parte.

De asemenea, avocatul experimentat îi sfătuiește pe oameni să acorde atenție direcției în care se uită cineva. Deoarece acesta ar putea fi, de asemenea, un indiciu crucial atunci când vine vorba de neadevăr. De exemplu, dacă persoana pe care o întreb este dreptaci și se uită în sus în stânga, este un semn că încearcă să-și acceseze memoria. Totuși, dacă aceeași persoană dreptaci se uită în sus, în dreapta lor, ei accesează partea imaginară a creierului lor. Și probabil că sunt în proces de a crea o minciună. Oamenii stângaci au reacții opuse.