În tradiția creștină, a da de pomană însemnă o formă de comunicare cu cei decedați. Doar că, interpretarea acestui vis are o semnificație cu totul diferită. Pe lângă acest lucru, specialiștii spun că important este și contextul în care are loc visul, dar și ce sentimente transmit cei morți, rudelor.

Semnificația reală a acestui vis

Se spune că atunci când visezi că dai de pomană, persoana decedată încearcă să transmită un mesaj subtil. Mai exact, semnificația are o conotație pozitivă și însemnă bucurie.

Un astfel de vis poate fi interpretat ca o răsplată, după o perioadă dificilă. În plus, se mai spune că spiritul persoanei decedate vine să îi viziteze doar pe cei care i-au fost aproape în timpul vieții.

( CITEȘTE ȘI: În sfârșit deslușim misterul! Ce semnifică, de fapt, atunci când visezi o rudă decedată. Semnalele care nu trebuie neglijate sub nicio formă )

Ce înseamnă atunci când visezi că dai de pomană. Ce mesaje îți transmit cei de dincolo
Pexels

Totuși, acest vis poate fi interpretat și într-o notă negativă. Specialiștii în interpretarea viselor sunt de părere că a da de pomană este un mesaj subtil pentru a sublinia un mod de gândire greșit sau anumite probleme din viața personală care nu îi dau pace celui rămas în viață.

În schimb, dacă visezi că o persoană refuză pomana, semnificația este cu totul alta. Mai exact, subliniază faptul că falsitatea este principiul după care se ghidează cel care are un astfel de vis.

De cele mai multe ori, semnificația visului este asociată cu dorința de a impresiona o persoană, fie că e vorba de viața personală sau cea profesională.

Interpretarea visului în care îl ignori pe cel care cere de pomană are o altă semnificație. Se spune că acest vis anticipează apariția unor bârfe, răspândite chiar de oamenii dragi. De asemenea, mai sublinia ideea unor posibile pierderi financiare sau cheltuieli neprevăzute, dar și o atitudine rece față de cei din familie.