Sora Nicoletei Luciu a renunțat la viața de televiziune și s-a reorientat în carieră. În vârstă de doar 35 de ani, Iuliana Luciu și-a descoperit o nouă pasiune. A început să lucreze în meseria de DJ, lucru care pare să o încânte. 

Luciana Luciu a debutat ca DJ la un eveniment de la Monte Carlo, sub numele de DJ Lucille. Cât despre tarifele pe care le cere, nu sunt deloc unele mari.

Cât trebuie să scoți din buzunar, dacă o vrei la eveniment pe DJ Lucille

Pentru o petrecere privată, DJ Lucille cere între 500 și 2.000 de euro. Desigur, prețurile variază în funcție de durata petrecerii, după cum informează playtech.ro.

„Ca la orice DJ sau alt artist, tarifele diferă în funcție de numărul de ore pe care-l solicită organizatorul unei petreceri private. Tarifele Iulianei nu-s deloc mari, ea are o ofertă interesantă și atractivă în ceea ce privește muzica sa”, a declarat un organizator de evenimente pentru sursa citată.

Captură InstaStory

De ce nu a devenit Iuliana Luciu mamă, până la vârsta de 35 de ani

Deși este împlinită pe plan profesional, sora Nicoletei Luciu a primit des această întrebare. Nu a ezitat să vorbească despre acest subiect și chiar a mărturisit că se vedea o mămică tânără.

Lasă însă lucrurile în mâinile lui Dumnezeu și se bucură de nepoții pe care îi are. Copiii surorii sale îi fac viața mai frumoasă și vedeta pare că se descurcă destul de bine în acest rol.

Iuliana Luciu, carieră de succes în meseria de DJ. Cu cât este plătită pentru o petrecere privată
Social media

,,M-am gândit la asta acum ceva timp și chiar îmi doream să fiu o mămică tânără(…) Chiar dacă nu este mamă, Iuliana Luciu știe să gestioneze foarte bine o situație, atunci când vine vorba de copii. Acum, că am ajuns la 35 de ani, mi se pare că totul depinde doar de ce mi-a pregătit Dumnezeu, nu mai am planuri în legătură cu asta. Dacă se întâmplă bine, dacă nu, asta e.”, a declarat Iuliana Luciu, potrivit fanatik.ro.