Florin Ristei este dovada concretă că săgeată lui Cupidon te poate lovi când te aștepți cel mai puțin.

În primul lui sezon la „X Factor” în calitate de jurat, Ristei și-a întâlnit sufletul pereche. Deși Loredana Groza a fost prima care a presimțit asta, Florin nu s-a convins până nu i-a pus lui Naomi inelul pe deget. 

CITEȘTE ȘI Florin Ristei este pregătit să-și întemeieze o familie cu iubita mulatră! Artistul vrea să devină tătic

Florin Ristei este mai fericit ca niciodată de când a întâlnit-o pe Naomi. Aceasta a venit în România cu gândul de a pleca acasă cu marele premiu de la „X Factor”. Din fericire pentru ea, se pare că i-a sucit mințile unui jurat și anume, lui Florin Ristei. Încă din primele minute în care au interacționat, între cei doi sa simțit o chimie puternică.

Naomi nu a făcut parte din echipa lui Ristei, însă nici nu își imagina că avea să facă parte din viața lui pentru totdeauna. Naomi i-a căzut cu tronc cu Florin și, drep dovadă, cei doi mai sunt și acum împreună. Între ei totul este foarte serios, iar în decembrie se împlinește un an de când Naomi i-a spus „da” lui Florin.

Cum se împart banii în cuplul Florin Ristei - Naomi. Cei doi au vorbit pentru prima dată despre acest subiect
Social media

Florin Ristei: „Banii vorbesc!”

Chiar dacă nu a avut un parcurs prea lung la „X Factor”, Naomi s-a reorientat imediat și a găsit cu ce să își ocupe timpul. Iubita lui Florin arată demențial, așa că au început să vină pe bandă rulantă contractele de imagine. Ba chiar Ristei declara la un moment dat că partenera lui câștigă mai mult decât el.

În familia lor, lucrurile sunt foarte simple atunci când vine vorba de finanțe. Suprinzător sau nu, banii sunt la comun și fiecare apelează la ei atunci când are o urgență. Deși mai glumesc pe tema asta din când în când, Naomi și Florin nu s-au certat niciodată pe acest subiect. Recent, cei doi au recunoscut că la ei acasă există o mare transparență economică.

 

@fristeitheartist #fyp #xyzbca #ristei #fyromania #tiktok #foryoupage #viral #cancan #fy #foryou #florinristei #naomihedman #bucharestromania?? #couplegoals #money ♬ original sound – Ristei #fanpage