Iubirea este adesea complicată și voit sau nu, nu ne putem îndrăgosti de așa zisa „persoană potrivită”.

S-a auzit des vorbindu-se despre povești de dragoste care au eșuat lamentabil. Ei bine, astăzi vom afla care este zodia ce pune în pericol căsniciile oamenilor. 

CITEȘTE ȘI – – – – – – – – – – –Cele mai violente zodii. Se enervează extrem de repede

Femeia Gemeni are cea mai mare putere de seducție

Este plină de calități, dar principalele sale atuuri sunt: inteligența, stilul, simțul umorului, seducția și faptul că este extrem de sexi. Excelează la capitolul frumusețe și știe să facă orice bărbat să „moară” după ea. Hotărârea și ambiția de care dă dovadă femeia născută sub nativul gemeni sunt elementele definitorii ale caracterului ei puternic.

Atunci când își dorește ceva obține și nu se gândește la consecințe. Drept pentru care, dacă își va dori un bărbat, îl va obține chiar și cu soție și copii acasă. Uneori poate fi chiar crudă, iar dacă i-a căzut cu tronc iubitul celei mai bune prietene, atunci merge până la capătul lumii pentru a reuși să-l cucerească.

Cea mai recunoscută zodie drept spărgătoare de căsnicii. Ferește-te de ea, căci îți va distruge viața!
pixabay.com

Este genul de femeie din zodiac care sparge casele, dar nu pentru un moft sau din orgoliu, ci pentru că așa acționează ea în fața iubirii. Intențiile ei sunt adesea corecte, însă de cele mai multe ori își scapă principiile din frâu.

Cert este că armele ei de seducție vin cu efecte imbatabile și nici cel mai fidel bărbat nu poate rezista arsenalului femeii născute sub zodia gemeni. Cel mai probabil, bărbații angrenați într-o căsătorie cu probleme, se vor îndrăgosti iremediabil de ea. Ba mai mult, își vor uita soțiile fără doar și poate.

Femeia săgetător are și ea „talentul” de a se încurca cu bărbați însurați

Cu greu poate rezista tentației de a face….bine. Săgetătoarea nu poate rezista unui bărbat nefericit. Ea simte că trebuie să-i fie alături chiar dacă se află într-o altă relație la acel moment. Se oferă cu toată ființa ei, însă atunci când consideră că și-a încheiat misiunea față de bărbatul cu pricina, se retrage lăsându-l cu ochii în soare. La ce bun? Căci bărbatul cucerit a divorțat deja.