Cristina Ștefania poate spune că este o norocoasă. Vedeta este înconjurată de oameni care o iubesc și care o apreciază pentru tot ceea ce face. De aproximativ trei ani, capitalul ei de imagine a crescut considerabil, însă nu acesta a fost planul ei de mică. 

CITEȘTE ȘI Ce urăște Speak cel mai mult la Ștefania. Artistul recunoaște asta în public

Cristina Ștefania a apărut în viața lui Speak la scurt timp după ce artistul s-a despărțit de Adelina Pestrițu. Inițial, lumea a cunoscut-o ca fiind „libelula lui Speak”. Deși mulți nu se așteptau ca aceasta să aibă succes pe cont propriu, șatena a demonstrat că nimeni și nimic nu poate sta în calea pasiunilor sale.

Imediat după ce a participat la „Asia Express”, Cristina Ștefania a început să fie apreciată de milioane de fani. La propriu. Iubita lui Speak a început să aibă o comunitate din ce în ce mai mare de urmăritori, iar asta nu a putut decât să o bucure. „Asia Express” a fost primul și, momentan, singurul ei proiect TV. Cristina nu a luat pauză de muncă, ci și-a canalizat atenția spre alte pasiuni.

Ce meserie ar fi ales Cristina Ștefania dacă nu ajungea celebră. Vedeta a avut parte de tot sprijinul familiei
Instagram

Cristina Ștefania este un adversar de temut în industria muzicală

De mai bine de un an, iubita lui Speak a început un proiect muzical pe cont propriu. De câteva luni, artista și-a făcut trupă și deja a bifat primele concerte singură. Mai mult, Ștefania se pregătește să lanseze primul ei album din carieră, iar emoțiile sunt la cote maxime.

Deși pare un om făcut pentru scenă și recunoaște că a avut mereu inclinație spre acest domeniu, părinții ei și-ar fi dorit altceva pentru ea. În timp ce tatăl ei i-a declarat susținea necondiționată în a face ce își dorește, mama ei era la polul opus.

Lili Codreanu, mama Ștefaniei și-a dorit ca fiica ei să ajungă avocat. Ce a împins-o pe femeie să creadă că fiica ei s-ar potrivi acestui domeniu?! Ei bine, se pare că atunci când era mică, Cristina Ștefania vorbea foarte mult și avea mereu argumentele la ea.