Loredana Groza nu mai are nevoie de nicio introducere.

Artista este prezentă pe scena muzicală de ani de zile, timp în care i-a încântat pe toți cu piesele ei. „Lori din Onești”, așa cum îi place să se alinte, a fost mereu o prezență plăcută și a fost mereu ajutată de voce, dar și de aparițiile scenice.

CITEȘTE ȘI Loredana Groza, divă chiar și la culesul viei! Cum s-a îmbrăcat pentru a aduna strugurii

Loredanei Groza nu i-a plăcut niciodată să se înscrie în anumite tipare impuse de societate. Tocmai de aceea, diva a preferat să iasă din normal și să fie extraordinară. Artista a fost mereu nonconformisă, atât prin ținutele pe care le-a purtat de-a lungul timpului, cât și prin felul ei de a fi. Fără doar și poate, aceasta a inspirat generații întregi și continuă să aibă surprize pentru fanii ei.

Loredana Groza a afirmat de multe ori că pentru ea, vârsta este doar un număr. Jurata de la „X Factor” se simte și arată mai bine ca niciodată. Acum, Loredana se distrează și trăiește viața la maxim, fără să îi pese de părerile celor din jur. De-a lungul carierei, aceasta s-a confruntat cu fel de fel de replici acide la adresa ei, încât acum a ajuns imună.

Veste bună pentru fanii Loredanei Groza. Ce are de gând să facă artista cu toate ținutele de scenă
Instagram

Loredana Groza a știut mereu cum să atragă atenția

Fanii Loredanei Groza sunt alături de ea de ani buni, unii chiar din momentul lansării. Artista le este recunoscătoare și simte că tot ce face este pentru a ajunge la inima lor. Dacă până acum le-a pregătit numai surprinze muzicale, abia de acum încolo aceasta va scoate asul din mânecă.

De-a lungul carierei sale, Loredana Groza a primit sute de întrebări legate de ținutele ei de scenă care, trebuie să recunoaștem că nu sunt deloc unele banele. Artista a avut grijă la fiecare detaliu și a vrut să fie excepțională din cap până în picioare.

Și pentru că are o întreaga colecție de haine și ținute de scenă, Loredanei Groza i-a venit ideea să facă un muzeu cu și pentru ele.

@revistaego.ro De unde își cumpără Loredana Groza ținutele controversate și ce plănuiește să facă cu hainele ei – link in bio pentru interviul complet! #EGOromania #ego #EGOonline #loredana #loredanagroza #lori #cantarete #vedeteromania #vedete #interviu #haine #moda #stil #stildevedeta #piesevestimentare #tinute #interviu ♬ sunet original – www.EGO.ro