Ironiile și glumele pe seama blondelor există de când lumea, iar autoironia este cu atât mai apreciată.

De aceea, bancurile cu și despre blonde sunt spuse adesea fără ca cineva să se simtă jignit sau ofensat. Chiar dacă te numeri printre ele, nu o lua personal. Cel mai bine ar fi să să te așezi cu prietenii la masă și să râdeți pe cinste! 

CITEȘTE ȘI– – – – – – – – –Bancul zilei / Un tip dă să traverseze strada

Bancul de miercuri cu blonde

Două blonde mergeau pe stradă, iar una dintre ele exclamă: – Uită-te la câinele ăla cu un ochi! Cealaltă blondă îşi acoperă un ochi şi zice: – Unde?

Bancul zilei / Două blonde mergeau pe stradă, iar una dintre ele exclamă: – Uită-te la câinele ăla cu un ochi!
pixabay.com

Alte bancuri haioase cu blonde. Hai să râzi și tu!

  1. – Arde, arde! Veniți repede! strigă o blondă la telefon. – Și cum ajungem la locul incendiului? – Nu mai aveți mașinile alea mari și roșii?
  2. De ce te tot învârti în jurul mesei cu cana aceea în mână? o întreabă mama pe fiică-să cea blondă. -Îmi iau pastilele! răspunse ea. -Păi și nu poți să stai locului? -Nu, pentru că așa mi-a zis doamna farmacistă… Una înainte de masă, una după masă.
  3. O blondă merge cu peştişorul la veterinar. – Eu cred că este epileptic, îi spune ea veterinarului. Veterinarul aruncă o privire şi răspunde: – Mie mi se pare că e destul de liniştit. – Staţi, că încă nu l-am scos din apă!
  4. Două blonde stau de vorbă: – Luna viitoare plec la Veneţia. – Păi, la ce mai mergi că doar ai fost şi anul trecut? – Da, dar atunci străzile erau inundate.
  5. Intră o blondă într-o farmacie şi întreabă: – Aveţi ochelari? – Pentru soare? – Nu, nu, pentru mine!
  6. Două blonde merg în pădure să-şi caute un brad de Crăciun. După trei ore de mers prin zăpadă, una dintre ele zice: – Oare nu ar fi mai bine să luăm unul neîmpodobit?
  7. Ce zice o blondă când a intrat într-un pom? Hei, am claxonat!
    Citeşte întreaga ştire: Bancuri – Top 100 de glume bune, pentru toată lumea