Liviu Vârciu se poate considera un bărbat împlinit. Are o familie frumoasă, iar fiica cea mică crește pe zi ce trece. Anastasia a împlinit cinci ani, iar părinții săi i-au organizat o petrecere pe cinste. 

Liviu Vârciu și Anda Călin formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc. Împreună au doi copii, pe Anastasia și Matei și se bucură de tot ce au realizat împreună.

Fiica celor doi a împlinit cinci ani și a avut parte de o petrecere pe cinste. Micuța s-a bucurat împreună cu prietenii ei într-un decor de prințesă, unde au fost și picturi pe față. Decorațiile au avut accente de roz, iar ea a fost îmbrăcată cu o rochie în aceeași nuanță.

Tortul se poate considera vedeta serii, fiind pe un etaj și decorat cu un unicorn colorat. Nu ai lipsit nici ornamentele gustoase de pe tortul alb care a fost un deliciu pentru toți invitații, de la mic la mare.

CITEȘTE ȘI: Liviu Vârciu a luat o decizie radicală! Ce schimbare vrea să facă în viața lui. VIDEO

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Liviu Varciu (@liviu_varciu)

„Trece timpul ca nebunul! Prințesa mea 5 ani.”, a scris Liviu Vârciu pe Instagram.

Cum se înțelege Liviu Vârciu cu prima sa fiica, Carmina

Liviu Vârciu are o fiică din prima căsătorie, pe Carmina. Aceasta a locuit în Arad alături de mama sa, iar, după terminarea liceului, a venit în București pentru studii. În mediul online a fost întrebată cum se înțelege cu părintele său, mai ales că el și-a întemeiat altă familie cu Anda Călin.

Nu o să mă opresc din a spune că parcă e fratele meu mai mare. Suntem foarte bine si ne înțelegem exact așa cum mi-am dorit.”, a scris Carmina pe rețelele de socializare.

Aceasta a vorbit și despre cum e să ai un tată celebru. Liviu Vârciu este mereu în atenția publicului prin tot ceea ce face, dar nu a afectat-o deloc pe Carmina. Tânăra își dorește să facă totul singură pentru a fi remarcată prin felul ei de a fi, nu prin prisma tatălui.

„Pe mine personal nu m-a schimbat (nr. Faptul că e fiica unei persoane publice) și nici afectat în vreun fel având în vedere că nu am ținut evidența acestui fapt mai niciodată și întotdeauna am vrut să fiu plăcută și apreciată pentru mine, nu pentru altceva., a mai transmis Carmina în mediul online.