În urma discuțiilor care s-au transformat într-un scandal în toată regula, Mihai Bendeac a decis să renunțe la colaborarea cu Antena 1. Producătorii au găsit repede un alt personaj care să îl înlocuiască pe actor. Acesta este Costel Bojog, comediant de meserie. Cu toate că acum le aduce pe zâmbetul pe buze altor oameni, puțini știu detalii despre viața sa dinainte de celebritate. 

Costel Bojog a devenit comediant în urmă cu 10 ani

Pentru cei care au urmărit emisiunea „Stand Up Revolution”, telespectatorilor nu le este străin numele lui Costel Bojog. Originar din Bacău, noul jurat are 40 de ani și lucrează de un deceniu în acest domeniu.

( CITEȘTE ȘI: Este oficial! Cu cine a fost înlocuit Mihai Bendeac la „iUmor”? Noul jurat este o altă vedetă din trust )

De-a lungul timpului, Costel Bojog a reușit să îi facă pe oameni să râdă, „molipsindu-i” cu simțul umorului. Cu toate acestea, comediantul nu și-a dorit o carieră în acest domeniu.

Mai exact, Costel Bojog a fost admis la Facultatea de Automatică și Calculatoare, din cadrul Universității Politehnica București. După trei ani în care a studiat acest domeniu, noul jurat al emisiunii „iUmor” decide să își urmeze visul pe care, atunci, îl considera cel puțin de nerealizat.

Dorința sa era de a studia la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică. La scurt timp după absolvire, ajunge pe scenă, reușind să aducă zâmbetele pe chipurile oamenilor.

Ulterior, este unul dintre membrii grupei de comedianți Deko. Ulterior, Micutzu, Viorel Dragu, Adrian Nicolae și Costel Bojog sunt cei care pun bazele proiectului „Zis și făcut”. După un an, comediantul și Teo ajung să deschidă propriul club de stand-up, intitulat Club 99.

Cu toate că acum se numără printre cei mai apreciați comedianți, începuturile au stat sub semnul întrebării pentru Costel Bojog. La acel moment, acesta povestea că nu știa dacă i se potrivește acest domeniu, dar odată cu spectacolele din țară, situația a devenit tot mai clară.