Cei care cred în arta Feng-Shui-ului, știu că trebuie respectate anumite reguli cu strictețe.

Aceste reguli trebuiesc respectate pentru ca armonia, liniștea, pacea și belșugul să fie prezente în casa, dar și în viața lor. Iată ce obiecte nu ar trebui să ai deloc sub pat, la tine în dormitor. Doar așa nu poți avea energii negative.

Conform specialiștilor, o treime din viață ne-o petrecem stând în pat și odihnindu-ne. Așadar, acest lucru este foarte important pentru dormitorul nostru, ca să reprezinte o oază de relaxare pentru orice persoană.

Astfel, pentru a scăpa de energiile negative din camera ta și a le aduce pe cele pozitive, specialiștii înn Feng-Shui au alcătuit o listă de obiecte pe care nu trebuie să le ai sub pat. Aceștia te sfătuiesc să elimini aceste obiecte de sub pat, dacă le ai, imediat.

social media

CITEȘTE ȘI: Top 3 plante pe care trebuie să le ai în casă dacă îți dorești prosperitate financiară. Banii vor veni la tine negreșit

Obiectele care îți aduc ghinion dacă le ții sub pat

Sigur v-am făcut curioși în legătură cu aceste obiecte. Așadar, un prim obiect care nu trebuie să stea sub pat este fotografia cu fostul partener de viață. Obiectele ce reflectă un trecut dureros, precum pozele cu foștii parteneri, pot avea încărcături emoționale ridicate.

Alte obiecte care nu trebuie să fie ținute sub pat sunt hainele vechi sau rupte. Astfel, din moment ce nu mai porți aceste articole vestimentare, indicat ar fi să le arunci. Hainele vechi și rupte atrag energii negative, iar acesta este motivul pentru care nu mai trebuie să le ții.

Desigur, nici plantele ofilite nu au ce căuta acolo. Ei bine, specialiștii în Feng-Shui îți recomandă să renunți la acest obicei, deoarece acestea atrag foarte multe vibrații negative.

Un alt obiect care nu ar trebui sub nicio formă să caute sub pat este oglinda spartă. Cei care sunt superstițioși te îndeamnă să scapi imediat de oglinda spartă de sub pat, deoarece vei atrage extrem de multe energii negative.