Astăzi, chiar în urmă cu câteva ore, autoritățile din Constanța au descoperit mii de căști fără fir și accesorii pentru telefoane mobile în două containere care au venit din Ungaria și China, direct în portul din Constanța.

Însă, asta nu e tot! Se pare că accesoriile sunt contrafăcute. 

Marfa găsită în containerele aduse din afară era contrafăcută, însă valora destul de mult

Marfa descoperită în containerele sosite din Ungaria și respectiv China, chiar în portul de pe litoral ar fi contrafăcută, iar prejudiciul se ridică la peste 2,8 milioane de lei. Toate aceste informații au fost transmise astăzi, de către Poliția de Frontieră, într-un comunicat.

Conform acestuia, o echipă comună formată din polițiști de frontieră și inspectori vamali au făcut ieri controale la două containere sosite din țările precizate anterior. În urma cercetărilor și verificărilor făcute în amănunt de autorități, s-a constatat că în interiorul containerului erau o mulțime de căști fără fir și accesorii pentru telefoane mobile contrafăcute.

CITEȘTE SI––––––WhatsApp schimbă politica din Noiembrie 2022. De pe ce telefoane nu veți mai putea folosi aplicația

De-a dreptul șocant! Ce au găsit autoritățile în Portul din Constanța, în două containere sosite din Ungaria și China
pixabay.com

Câte accesorii de telefoane mobile s-au depistat în containerele din portul Constanța

 „În urma verificărilor amănunţite s-a constatat că în interiorul containerului se aflau 1.850 de căşti fără fir şi 5.764 de accesorii de telefoane mobile, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.”, a informat Poliția de Frontieră.

De-a dreptul șocant! Ce au găsit autoritățile în Portul din Constanța, în două containere sosite din Ungaria și China
Colaj substantial

Bunurile au fost imediat ridicate pentru a fi duse la expertiză și pentru a se continua cercetările, conform ultimelor informații transmise de către autorități. În plus, oamenii legii consideră că produsele ar fi fost puse în circulație purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată. De aceea au fost confiscate.

Vă reamintim că nu este primul caz de acest gen care s-a întâmplat în România de-a lungul timpului. Oamenii se așteaptă în orice moment la asemenea vești, însă îngrijorările sunt din ce în ce mai mari.