Adelina Pestrițu se confruntă cu o situație nu tocmai plăcută. Astfel, vedeta a decis să vorbească public desprea ea. Toată mascarada a început de când nașul ei de cununie a început să aibă probleme cu oamenii legii. Acesta a fost acuzat de trafic de droguri. Astfel, vedeta a ținut să clarifice lucrurile în legătură cu acesta.

Daniel Rafte nașul de cununie al Adelinei Pestrițu a ajuns în arestul poliției, pe data de 24 septembrie. Așadar, bărbatul în cauză va petrece 30 de zile în spatele gratiilor. Astfel, Adelina a decis să clarifice situația în legătură cu nașul ei și să facă mai multe precizări importante pe acest subiect. Ea a specifiat, în mediul online, că nu dorește ca numele său să fie asociat în niciun fel cu situația.

„Fiecare om își trăiește propria poveste de viață, cu acțiunile, alegerile și principiile sale. Noi, oamenii, suntem interconectați, așa funcționează societatea și viața, avem legături de tot felul- de familie, de prietenie, de colaborare profesională- legături care rămân, și legături care se rup, cu oameni pe care îi cunoaștem sau pe care credem că îi cunoaștem.

Scriu aceste rânduri pentru că numele meu este menționat zilele acestea și asociat cu persoane și acțiuni cu care nu sunt sub nicio formă de acord. Aș vrea să fiu pe cât se poate de clară și fermă, nu am niciun fel de legătură cu situația și persoanele în discuție zilele acestea”, a transmis Adelina Pestrițu, pe Instagram.

social media

„Drumurile naoste s-au încheiat destul de repede”

Adelina Pestrițu s-a căsătorit cu Virgil Șteblea în anul 2019. Nașii acestora de cununie au fost Aura și Daniel Rafte. Cu toate că relația dintre ea și soțul ei și nașii respectivi părea una apropiată, ei bine, legătura acestora s-a rupt rapid.

„Drumurile noastre și relația noastră circumstanțială s-a încheiat destul de repede. Niciodată pe parcursul relației noastre, atât cât a durat, nu am avut cunoștință sau bănuieli despre acțiuni contrare legii sau moralei. Nici eu, nici familia mea nu suntem implicați în niciun fel. Înțeleg nevoia de a folosi nume de persoane cunoscute pentru a genera titluri și vizualizări, însă nu înțeleg de ce cineva ar folosi un nume într-o poveste gravă care nu îl implică.

Familia mea nu este nici ‘devastată’, nici ‘distrusă’, familia mea nu implică aceste persoane. Familia mea reală este însă îngrijorată de faptul că suntem aruncați fără vină în acest vârtej al senzaționalului. Respect fiecare om care are un rol în viața mea.”, a mai adăugat Adelina.

CITEȘTE ȘI: Adelina Pestrițu demontează mitul influencerițelor! Ce sacrificii face vedeta pentru job-ul său. „Trebuie să muncești…”