Laura Vass a reușit să se facă remarcată în lumea muzicii, după ce a colaborat cu Sorinel Copilul de Aur.

Piesele „Nu vreau banii tăi” sau „Cine e inima mea” au devenit în scurt timp printre melodiile preferate de români. Acum, la 33 de ani, artista a rămas în continuare la fel de iubită de fanii pe care i-a cucerit în urmă cu două decenii.  

Laura Vass, adepta unui stil vestimentar cu totul diferit

După ce s-a lansat în muzică, Laura Vass a câștigat rapid aprecierea fanilor. Cu toate că mulți dintre cei care îi apreciau melodiile și-ar fi dorit să continue pe acest drum, artista a decis să se retragă la un moment dat. Cuplul muzical Laura Vass – Sorinel Copilul de Aur s-a destrămat, iar fiecare a continuat pe drumuri diferite.

Nu au existat schimbări doar în ceea ce privește cariera, ci și stilul vestimentar al artistei este unul cu totul diferit. Dacă la începutul anilor 2000 se purtau șuvițele, tocurile înalte, dar și multe accesorii, lucrurile stau complet diferit în prezent.

Laura Vass, cunoscută acum ca Laura Brumă, preferă ținute altfel de ținute. Nici nu-i de mirare că femeile o apreciază pentru stilul vestimentar din prezent.

( CITEȘTE ȘI: Laura Vass a bifat o nouă operație estetică? Cum a ajuns artista să arate acum? )

Pariu că nu o mai recunoști! Cum arăta Laura Vass, atunci când s-a lansat în muzică, alături de Sorinel Copilul de Aur
Arhivă / Instagram

După ce a cunoscut succesul, Laura Vass a apelat la ajutorul medicului estetician. Artista și-a injectat în buze acid hialuronic, iar diferența este vizibilă. Nu este singura intervenție pe care și-a făcut-o. Laura Vass a mai trecut prin cabinetul esteticianului și pentru o conturare a pomeților.

Internauții nu au trecut cu vederea schimbările prin care a trecut artista, despre care fanii săi spun că și-a păstrat frumusețea.

Cât despre cariera sa, Laura Vass a trecut printr-o perioadă mai delicată, după ce ea și Dan Bursuc au decis să revină la numele său de familie. Tot atunci, apăreau și primele speculații conform cărora încetarea colaborării cu impresarul a dus la o scădere a popularității.