În urmă cu câteva săptămâni, Dana Budeanu a fost extrem de revoltată că părinții acesteia au primit facturi imense la energia electrică. 

Vorbim despre două facturi în valoare de 3.100 de lei și respectiv 3.400 de lei la ENEL. Se pare că Budeanu a ajuns la o înțelegere cu furnizprul de energie electrică. Potrivit Danei Budeanu, aceste sume enorme nu se justifică din moment ce părinții săi nu au aparate de aer condiționat, care poate ar fi justificat un consum mai mare. 

Cum a rezolvat Budeanu problema facturilor la energia electrică

Se pare că banii plătiți pe facturi au rămas la furnizorul de energie, iar acesta o să scadă treptat suma de bani, în timp. Aceasta spune că cei de la ENEL s-au dus să îi schimbe contorul, spunând că poate o fi fost greșit. 

„Vă daţi seama, ai mei nu au consumat atât niciodată. Probabil anul asta nu mai vin facturi. Contorul nu mai înregistrează pentru că tu probabil ai un credit imens la Enel. Ce cred eu că se întâmplă este că au bineînţeles istoricul facturilor, au văzut care este consumul şi aproximează ei, se uită în urmă şi o să scadă suma constant. La 6500 lei, probabil va dura … ai mei plătind 300 lei pe lună, ne vedem în 2024. Iarna asta nu e pe barosăneală, nu e nimic moca, e pe 6500 lei care sunt la Enel”, a declarat Dana Budeanu.

colaj substantial

Dana Budeanu a găsit vinovatul: PNL!

În urmă cu ceva timp, Dana Budeanu s-a arătat extrem de revoltată, după ce părinții ei au primit două facturi uriașe la energia electrică, sume care nu sunt absolut deloc justificate. În opinia designerului, aceste prețuri uriașe la energie sunt plătite pentru ca „băieții deștepți” din România să trăiască bine. Aceste facturi nu sunt ale românilor, mai spune vedeta. Cu acești bani sunt plătite iahturi, vile, vacanțe, școli în străinătate.    

Budeanu a găsit și vinovatul pentru aceste prețuri: PNL. Aceasta spune că liberalii sunt responsabili de toată această criză, fiindcă au dat voie la liberalizarea pieței la energie.