Emilian Nechifor este unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați artiști ai momentului.

Cântărețul se bucură de un succes uriaș în plan muzical, fapt care atrage și sute de fane. Cu părere de rău pentru domnișoare, fostul concurent de la „X factor” este deja luat. Vedeta are o iubită la care ține enorm de mult și căreia îi acordă toată încrederea sa. Iată ce dezvăluiri a făcut artistul.

(CITEȘTE ȘI: Cu ce vedete ar accepta Emilian să se sărute. Ce a putut să spună despre Mira. VIDEO)

Cântărețul își ține iubita departe de lumina reflectoarelor

Deși s-a făcut remarcat în industria muzicală și a dat lovitura în carieră odată cu participarea la concursul de la Antena 1, Emilian Nechifor nu a lăsat deoparte nici rețelele de socializare, acolo unde a devenit, în scurt timp, viral.

De-a lungul timpului a fost „cuplat” cu alte cântărețe adorate în România. Însă, toată atenția lui este îndreptată către o singură femeie, care, de altfel, nu este din lumea artistică. Theodora Dreptaru este domnișoara care i-a furat inima cântărețului și este de profesie designer. Cei doi postează videoclipuri împreună în mediul online și pare că se înțeleg de minune.

Recent, Emilian Nechifor a mărturisit, în cadrul unui interviu, că se bucură pentru că are pe cineva alături. Partenera sa îl ajută cu garderoba, în timp ce el se asigură că, deși are multe fane, iubita lui are încredere în el. Legat de videoclipurile de pe TikTok în care apare în ipostaze ușor tandre alături de alte cântărețe de la noi, artistul a susținut că nu înseamnă că ar fi avut vreo relație cu cele în cauză.

„Ea înțelege încet, încet, că eu sunt artist și că există foarte multă lume care mă place. Încerc să o asigur că nu se poate întâmpla nimic mai mult și totul este ok. Eu am încredere în ea și trebuie și ea să aibă încredere în mine și în noi”, a declarat Emilian Nechifor pentru ego.ro.

Vedeta a mai adăugat că este destul de greu să aibă o relație ținând cont de meseria sa, însă își asumă. Cântărețul a susținut că atunci când îți dorești pe cineva cu adevărat lângă tine, trebuie să fii dispus să faci câteva sacrificii.

@revistaego.ro Când vrei să faci un interviu cu @EMILIAN, dar @dorianpopa are alte planuri ? Accesează link-ul din bio pentru a vedea ce ne-a dezvăluit Emilian! #emilian #emilianofficial #dorianpopa #vedeteromania #vedete #interviu #romanianmusicawards2022 #romanianmusicawards #cantareti #artiști #EGOromania #ego #EGOonline #muzica ♬ sunet original – www.EGO.ro