Andreea Antonescu a surprins pe toată lumea atunci când a anunțat că este însărcinată.

Vedeta nu si-a expus relația pe care o are de ceva timp cu unul dintre jurnaliștii cunoscuți din România. Astfel, șocul a fost și mai mare pentru fanii cântăreței atunci când a dezvăluit că urmează să devină mamă din nou.

Vedeta este în culmea fericirii

Andreea Antonescu se bucură din plin de aceste momente. Cântăreața este însărcinată cu al doilea copil și are alături un bărbat care o iubește. Artista a plecat în urmă cu câteva săptămâni în America, iar până în prezent nu a revenit. Andreea a locuit acolo vreme de câțiva ani alături de soțul și fiica ei.

Chiar dacă este pe cale să își întemeieze o familie, vedeta nu a reușit încă să divorțeze de fostul partener. Cel mai probabil acesta este unul dintre motivele pentru care șederea ei în America este atât de lungă.

De altfel, artista a plecat peste Ocean alături de fiica ei, Sienna Spak. Micuța a petrecut o parte din vacanță alături de tatăl ei care a rămas în Statele Unite. Traian Spak a amânat mereu revenirea în România, astfel că, Andreea nu a putut obține divorțul.

Cât de mult s-a schimbat cântăreața în ultimele luni?

Sursa foto: Instagram

Andreea Antonescu este destul de rezervată în declarații atunci când vine vorba de viața ei privată. Drept dovadă, doar apropiații artistei au știut de relația pe care aceasta o are cu iubitul ei. Vestea că este gravidă a fost dată în urmă cu câteva săptămâni.

Andreea s-a transformat pe parcursul celor 5 luni de sarcină. Ca la orice viitoare mămică, semnele prezenței sarcinii sunt mai mult decât vizibile. Mai ales la nivelul bustului,modificările sunt mai mult decât clare. Andreea își poartă cu mare bucurie sarcina. Vedeta radiază de-a dreptul în toate fotografiile pe care le postează pe internet.