Ești genul căruia îi place să mănânce?

Când ești la un eveniment social, primul lucru care îți vine în minte este mâncarea și băutura care sunt servite. Când te gândești la asta profund, s-ar putea să crezi că ești prea lacom. Dar acesta este un mod dur de a te descrie. Pur și simplu îți place mâncarea — ești un gurmand!

Nu știi sigur de ce tu sau altcineva iubești atât de mult mâncarea? Ei bine, asta ar putea avea ceva de-a face cu zodiile lor stelare. Stelele și alte corpuri cerești vă influențează personalitatea și comportamentul – și asta include preferința pentru mâncare.

TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Top 3 zodii care se vor îmbogăți în luna octombrie. Acești nativi atrag banii ca un magnet în perioada următoare
Arhivă presă

Taurul este semnul care găsește securitate în orice este material. Bărbații și femeile care s-au născut sub semnul taurului de aur sunt atrași de lucruri pe care le pot simți, atinge și, ei bine, le pot mânca. Și acesta este cel mai mare motiv pentru care taureenii își iubesc absolut mâncarea. Cu toate acestea, oricât de mult le place să mănânce, sunt totuși niște pretențioși. Deoarece vor mânca doar alimente extrem de delicioase. Acest lucru înseamnă că, cu cât un Taur așteaptă cu nerăbdare să ia masa la restaurant sau la un eveniment, ei vor dori să știe ce este servit din timp.

Dacă alimentele care sunt servite la un restaurant nu îndeplinesc standardul Taureanului, atunci nu le va păsa să le termine. Taurul apreciază mâncarea delicioasă și de înaltă calitate. Dacă mănâncă o masă care este mediocră, atunci vor fi simțit că masa a fost irosită.

Taureenilor nu le place de obicei să încerce lucruri noi. Sunt cele mai confortabile când vine vorba de rutine familiare. Cu toate acestea, când vine vorba de a încerca restaurante noi care au primit recenzii excelente, ei vor fi atrași din zona lor de confort de perspectiva unei mese bune și satisfăcătoare. Nu este o exagerare când spunem că Taurul este cel mai mare gurmand dintre toate cele douăsprezece zodii.

BALANȚA (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanțelor iubesc mâncarea delicioasă la fel ca Taurul. De asemenea, apreciază mâncarea de înaltă calitate și gastronomie. Vor mânca ce vor și când vor. Da, semnul de aer poate fi impulsiv.

Acest lucru ar putea însemna că dacă doresc să aibă micul dejun la micul dejun și prânzul și gustări pe tot parcursul zilei până la ora cinei, o vor face. De asemenea, sunt mari să ia gustări la miezul nopții. Fără o rutină de fitness adecvată pentru a contracara acest comportament impulsiv, unele Balanțe pot fi predispuse la creșterea taliei.

Oamenii care s-au născut sub semnul echilibrului sunt cunoscuți a fi indecisi, dar nu și atunci când vine vorba de mâncare. Ei știu să ia decizii destul de bine atunci când vine vorba de consumarea alimentelor pe care le iubesc.

PEȘTI (19 februarie – 20 martie)

Peștii iubesc mâncarea nedorită și sunt deschiși să încerce bucătării noi. Asta e corect. Sunt iubitori de mâncare versatili.

Cu toate acestea, dragostea lor pentru mâncare nu se datorează atât de mult unei afinități autentice față de aceasta. Se știe că sunt mâncători de confort și apelează la mâncare atunci când sunt foarte deprimați sau sunt foarte dezamăgiți de ceva care a mers prost. Aceasta înseamnă că ei vor fi cei care vor mânca o pungă întreagă de chipsuri sau o prăjitură cumpărată din magazin, după ce vor primi vești proaste în scopuri auto-liniștitoare.

Acest lucru înseamnă, de asemenea, că ar prefera să mănânce pentru confort decât să facă altceva, cum ar fi exerciții fizice sau în jurnal pentru a-și gestiona emoțiile. Acesta este motivul pentru care se luptă adesea cu problemele de greutate datorită faptului că apelarea la alimente este modul în care se descurcă.