Deși fiul său nu are decât 7 ani de zile, Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii „Casa iubirii” se gândește deja cum va fi în momentul în care David va decide să se însoare.

CITEȘTE ȘI – Problema cu care se confruntă Andreea Mantea. 6 din 10 oameni din întreaga lume află în situația sa

Dacă v-ați fi gândit că vedeta de televiziune va fi o soacră dulce, ei bine, veți rămâne surprinși când îi veți citi declarația cu privire la acest subiect. Mai degrabă i s-ar potrivi sintagma „soacră, soacră, poamă acră”.

Andreea Mantea: „Mă apuc de pe acum să mă documentez”

@momentedeinspiratie

#momentedeinspiratie #andreeamantea

♬ sunet original – Momente de Inspirație

„Nu știu! (n.r cum se vede în postura de mamă soacră) O să iau foarte multe calmante, o să încerc să nu îi vizitez prea des. O să ajung să fiu așa, zen, probabil o să ajung la un nivel…sper, de fapt, da, ar trebui să mă apuc încă de pe acum mai serios, să încep să meditez mai des și să caut niște calmante bune să nu-mi facă rău. Mă apuc de pe acum să mă documentez.” a declarat Andreea Mantea

Până în momentul în care David va face pasul cel mare va trebui să mai treacă câțiva zeci de ani, iar până atunci, Andreea se ocupă să-i ofere acestuia o educație aleasă. Bruneta este cât se poate de mândră de băiatul său și acțiunile sale, motiv pentru care îi oferă recompense.

„Și la scoală când face ceva măreț, efectiv, rămân blocată. Evident că sunt mândră de el, dar nu îl recompensez pentru aceste lucruri, ci pentru altele. Doar îl felicit pentru că el mă întreabă mereu dacă sunt mândră de el.

Nu știu de unde are treaba asta, cred că de pe la scoală e. Îl recompensez pentru alte lucruri, daca mănâncă foarte sănătos, daca își face antrenamentul cum trebuie pentru că a început să fie puțin neserios. El face kickboxing și înot. Am ajuns să îl recompensez pentru alte lucruri și cred că și lui îi convine.” a dezvăluit Andreea Mantea pentru kanald.ro.