Jador este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele din România.

Artistul știe cum să fie sufletul petrecerii și fiecare concert de-al său este un adevărat spectacol. Mereu și-a pus fanii și pasiunea pe primul loc, însă problemele de sănătate nu au întârziat să apară. Stresul și oboseala acumulate în ultimul timp au condus la apariția micilor afecțiuni medicale. 

După ce Jador a fost văzut cu masca de oxigen pe față, fanii s-au îngrijorat cu privirea la ceea ce i s-a întâmplat. În cadrul unui interviu pe care l-a oferit, cântărețul a povestit că se confruntă cu anumite probleme de sănătate. După ce a leșinat pe scenă la câteva concerte, sora acestuia a luat atitudine și i-a făcut programare la medic.

Jador: ,,Și la concerte mi-a venit să leșin, am leșinat, de la niște probleme, le-am mai avut”

social media

Artistul a fost dintotdeauna mult mai rezervat în ceea ce privește viața sa personală. De data aceasta însă, în cadrul unui interviu pe care l-a oferit a povestit momentele grele prin care trece.

Sora sa a fost cea care s-a ocupat să îi facă o programare la medic, după ce a leșinat de mai multe ori. De asemenea, Jador a mai spus că în trecut a fost disgnosticat cu virusul helicobacter. Deși în acel moment a beneficiat de un tratament de specialitate, acum speră să nu fi reapărut.

CITEȘTE ȘI – Jador culege roadele muncii sale. Și-a cumpărat o casă în valoare de 500.000 de euro, dar nu va locui singur

,,Am niște probleme, s-au adunat niște probleme. O să mă duc la doctor, mi-a făcut sora mea programare și o să vedem despre ce e vorba. Și la concerte mi-a venit să leșin, am leșinat, de la niște probleme, le-am mai avut.

Am avut și helicobacter, nu știu… sper să fi trecut și să nu fi reapărut. Am mai făcut o dată (n.r. tratament), dar probabil a apărut din nou”, a fost declarația manelistului, potrivit spynews.ro.